Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 13 de juny del 2020

'Percy Jackson series'.

Quasi un mes després de que l’autor més venut, Rick Riordan, va confirmar que les seves novel·les de Percy Jackson ara s’estan adaptant oficialment per a una sèrie a Disney+, els fans han estat esperant durant molt de temps per a que es realitzes el projecte i ja han començat el ball de noms del possible càsting, els quals pensen que són perfectes per als seus semi deus preferits. De manera interessant, tot i que Riordan i el fandom van rebre negativament els films en live-action, els fans encara mostren el seu recolzament al actor principal dels dos films, Logan Lerman, fent campanya per a que sigui l’escollit com a Poseidon en l’esperada adaptació a sèrie.

En una entrevista recent amb EntertaimentTonight, Lerman finalment va comentar sobre el recent anunci de la sèrie de Percy Jackson, revelant que es sent afalagat de que els fans encara recordin el temps en que va ser el semi déu protagonista.

“Honestament, estic sorprès per això i em sento afalagat de que la gent encara parli sobre la sèrie de Percy Jackson’, va dir Lerman. “Si, ho vaig veure. Certament, vaig llegir les coses. Estic contrariat a casa amb el meu telèfon, així que, per suposat, ho he llegit”.

Quan se li va preguntar sobre la possibilitat d’interpretar a Poseidon, va admetre que encara està interessat en tornar a la franquícia i està obert a desenvolupar un nou paper que li quedi bé. “Si, potencialment, sols depèn. Es aviat ara, ja saps. Sol començar amb un anunci com aquest per a un gran projecte. Llavors, van anunciar el desenvolupament d’aquest espectacle. Em van preguntar quan estarien llestos per fer-ho. Han d’aprovar els guions, pressupostar-los i emetre’ls. Fes tot això. Llavors, podria estar molt lluny per a ells, ja saps. Tinc curiositat per saber si hi hauria un paper que seria interessant per a mi o quelcom així. Definitivament ho consideraria”.












 La franquícia de novel·les de Percy Jackson va començar l’any 2005 amb The Lightning Thief, que va resultar ser un gran èxit i va generar quatre seqüeles, The Sea of Monsters, The Titan’s Curse, The Battle of the Labyrinth i The Last Plympian, amb cinc llibres complementaris i novel·les en versions gràfiques de cada un que es van llençar al cap de poc.

La primera novel·la va ser adaptada per a la gran pantalla l’any 2010, amb Chris Columbus (Harry Potter and the Scorcerer’s Stone) com a director i Logan Lerman (Hunters) com a protagonista. Tot i rebre critiques mixtes i el mateix per part del públic, amb la majoria de critiques dirigides al poc fidel amb el material original, tampoc va tenir molt d’èxit en la taquilla, recaptant $226.497.209 a nivell mundial amb un pressupost de $95M (*per a que un film sigui rendible ha de fer el doble del que ha costat $95Mx2= $190M), tot i això 20th Century Fox va ordenar una seqüela, que es va estrenar el 2013 amb un pressupost de $90M i recaptant $199.850.315 a nivell mundial.

La seqüela titulada ‘Percy Jackson: Sea of Monsters’, va comptar amb el retorn de Lerman al costat dels seus coprotagonistes Alexandra Daddario (We Summon the Darkness) i Brandon T. Jackson (Tropic Thunder). En aquesta ocasió el film va tornar a rebre critiques similars i altre cop les dolentes centrades a la poca fidelitat amb el material original, aquest cop es va adaptar les històries de la segona novel·la barrejades amb les de la cinquena novel·la. Una tercera entrega estava projectada basada en la novel·la The Titan’s Curse, però després de estar molt de temps en llarg desenvolupament, finalment no es va arribar a materialitzar.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada