Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 13 de juny del 2020

'Not Without Hope'.

Les exitoses memòries de no ficció de Nick Schuyler i Jeré Longman, Not Without Hope, estan buscant tornar a encarrilar la seva adaptació cinematogràfica quan Miles Teller (Whiplash, Top Gun: Maverick) ha signat per a protagonitzar i produir el thriller biogràfic.

Originalment publicada el 2010, la novel·la va explicar la veritable història de Schuyler mentre es dirigia amb els millors amics Will Bleakley i els jugadors de la NFL Marquis Cooper i Corey Smith a Clearwater, Florida, per a un viatge d’un dia en el seu lloc de pesca preferit a 70 milles en el Golf de Mèxic. Mentre intentaven fondejar per escapar d’una tempesta que s’apropava, van trobar-se que el seu bot va bolcar i es va submergir, fent-los caure al aigua gelada, obligats a intentar sobreviure pel seu compte mentre els Guardacostes i la missió de rescat en el mar van ser aturats degut a la tempesta. Tot i que Schuyler finalment va ser rescatat després de 46 hores en aigües de -60 graus, Bleakley, Cooper i Smith van perdre la vida després se sotmetre’s a la hipotèrmia.

L’adaptació cinematogràfica serà escrita per E. Nicholas Mariani i dirigida per Rupert Wainwright (Stigmata, The Fog) i produïda executivament pel guanyador de la Super Bowl el quarterback Russell Wilson dels Seattle Seahawks i la compositora i esposa guanyadora d’un Grammy Ciara a través de la seva productora Why Not You. Highland Film Group llançarà les ventes internacionals en el pròxim mercat virtual de Cannes, mentre que CAA Media Finance s’encarregarà dels drets nacionals.

“Estem molt emocionats d’ajudar a dur aquesta història veritable i inspiradora a la gran pantalla”, va dir la directora executiva de Highland Film Group, Arianne Fraser, en un comunicat. “En el món de la incertesa actual, definitivament necessitem films que puguin inserir esperança, coratge i força”.

Al costat de Teller amb la seva companyia Lime Tree Productions en el seu primer crèdit com a productor, el film estarà produït per Michael Jefferson de Volition Media Partners, Rick French de Prix Productions i Colidity Bates de Lucidity Entertaiment, amb James Dyer, Andrea Bucko, Wes Hull, Dave Lugo i Kirsty Bell de Goldfinch Entertaiment adjunta a la producció executiva.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada