Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 de juny del 2020

'Mission: Impossible 7'.


Després de tres mesos des de que la producció es va aturar temporalment a ‘Mission: Impossible 7’ de Christopher McQuarrie a Venècia, Itàlia, el primer assistent del director Tommy Gormley va confirmar que la filmació podria reprendre’s finalment el mes de Setembre. Parlant amb la BBC Radio 4 (des de Variety), Gormley va revelar que tot i la llarga aturada en la producció, l’equip encara confia en que poden complir el termini objectiu de la producció, que seria de Setembre a Abril/Maig de 2021.

“Esperem reiniciar al Setembre”. Va dir Gormley. “Esperem visitar tots els països que vàrem planificar. Esperem fer una gran part d’això en el Regne Unit en el backlot i en el estudi”.

Quan se li va preguntar sobre les dificultats de filmar, un projecte a gran escala durant aquest temps de pandèmia, va respondre: “Aquest es el nostre desafiament. No som una peça de la recambra del film. Fem espectacle, i això és el que la gent espera de nosaltres. Si tenim els protocols establerts i desgranem tots els procediments amb molt de compte...ho posarem en marxa de nou. Algunes coses són molt desafiants, com escenes acrobàtiques, escenes de multituds, etc. però no podem fer un film de “Mission: Impossible” i no tenir una escena d’una baralla o d’automòbil”.

A més, el membre del repartiment de ‘Mission: Impossible’, Simon Pegg, també es va fer eco de la declaració de Gormley, revelant que la producció podria posar-se en marxa al Setembre i que començarien a filmar primer al aire lliure. LA seva confirmació arriba un dia després de que la Comissió de Cinema Britànic hagi publicat les pautes de seguretat de COVID-19 que permetran que les produccions de films i TV d’alta gama es reprenguin en el Regne Unit.

A més de Tom Cruise i Hayley Atwell, retornen a la franquícia: Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Ready Player One), Ving Rhames (Pulp Fiction), Vanessa Kirby (Hobs & Shaw) i Henry Czerny (Ready or Not), amb els novells Shea Whigham (Joker), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2, Avengers: Infinity War) i Esai Morales (La Bamba, Titans).

Seguint el llarg èxit comercial i de critica de les dues últimes entregues, l’escriptor/director McQuarrie va signar un nou acord amb Paramount per tornar a escriure i dirigir les pròximes dues entregues, rebutjant ofertes d’altres estudis per continuar la seva llarga col·laboració amb l’estrella de la franquícia Tom Cruise. Skydance Media, qui va entrar a la franquícia en la seva quarta entrega, ‘Ghost Protocol’, tornarà a produir les dues següents entregues.

La franquícia ‘Mission Impossible’ abasta gairebé 25 anys i sis films, a partir d’una crítica modesta i una gran taquilla en els seus dos primers films, abans d’abocar al seu protagonista a històries més agressives i explosives, cada nou film obtenia millors crítiques que la seva predecessora, amb la darrera entrega ‘Fallout’, va obtenir les crítiques més bones de la franquícia i del gènere d’acció, actualment te una qualificació del 97% a Rotten Tomatoes, i va obtenir els més alts ingressos al final del seu recorregut a les sales de cinema, amb una taquilla de $791,1M.   

‘Mission: Impossible 7’ per ara sense títol, Paramount ha fixat la data d’estrena per al pròxim 19 de Novembre de 2021 i la vuitena entrega per al 04 Novembre de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada