Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 6 de juny del 2020

'Peninsula'.

Well Go USA ha publicat dos nous cartells per la molt esperada seqüela de ‘Train to Busan’, del director Yeon Sang-Ho, ‘Peninsula’, provocant les seqüencies d’acció del següent nivell del film. El cartell presenta al nou repartiment encapçalat per Gang Dong-Won mentre es veuen rodejats de enfurismats zombies en mig d’una carretera plena d’automòbils destrossats. El thriller de zombies a Corea del Sud s’estrenarà aquest estiu al país d’origen i també ha estat seleccionat per el Cannes Film Festival de 2020. A continuació podeu veure els cartells...  


L’escriptor de ‘Trian to Busan’ el guionista Park Joo-Suk, ‘Peninsula’, es desenvolupa quatre anys després del final del primer film. La península coreana està devastada i Jung-Seok, un ex soldat que ha aconseguit escapar al estranger, té la missió de tornar i inesperadament es troba amb els supervivents.

La seqüela estarà protagonitzada per Kang Dong-Won (My Brilliant Life) com Jung-Seok, Lee Jung-Hyun (The Battelship Island) com a Min-Jung, Lee Re (Witch’s Court) com a Joon, Kwon Hae-Hyo (The Crowned Clown) com a Kim Noh, Kim Min-Jae (Urban Cops), Go Kyo-Hwan, Kim Do-Yoon, i Lee Ye-Won.

L’any 2016, ‘Train to Busan’ va incendiar la taquilla a Àsia, va batre records de taquilla a Corea del Sud i es va convertir en el film coreà més gran de tots els temps, protagonitzada per Gong Yoo (The Age of Shadows), Jung Yu-mi (Manhole), Ma Dong-seok (Along With the Gods: The Last 49 Days, Eternals), Choi Woo-sik (Big Match. Okja, Parasite), An So-hee (Hellcats), Kim Eui-sung (Assassination), i Kim Su-an (The Battleship Island, Along With the Gods: Two Worlds).   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada