Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de juny del 2020

'Greenland'.

STX Films ha publicat un nou tràiler de ‘Greenland’ per el thriller protagonitzat per Gerard Butler (300, Law Abiding Citizen, Fallen franchise) que s’estrenarà als cinemes el pròxim 14 d’Agost. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Una família lluita per sobreviure mentre un cometa que mata planetes fa una cursa cap a la terra. John Garrity (Gerard Butler), la seva esposa Allison (Morena Baccarin) i el seu jove fill Nathan fan un perillós viatge cap a la seva única esperança de santuari. En mig de terribles noticies de ciutats de tot el món que estan essent arrasades per fragments del cometa, els Garrity experimenten el millor i el pitjor de la humanitat mentre lluiten contra el creixent pànic i l’anarquia que els envolta. A mesura que el compte regressiu per al apocalipsis global s’apropa a zero, el seu increïble viatge acaba en un vol desesperat i d’última hora a un possible refugi segur.

‘Greenland’ també està protagonitzat per Morena Baccarin (Deadpool, V) i Scott Glenn (The Hunt for Red October, The Silence of the Lambs). El film està escrit per Chris Sparling (Buried, The Sea of Trees) amb revisions de Mitchell LaFortune.

Dirigida per Ric Roman Waugh (Shot Caller, Snitch), el film està essent produïda per BAsil Iwanyk (Sicario, John Wick) de Thunder Road Films, qui també va participar en el desenvolupament, al costat de Butler i Alan Siegel a través de la seva companyia productora G-Base. Anton està produïnt i finançant completament el film, mentre que CAA Media Finance va organitzar el seu finançament, així com també va representar els drets interns del projecte al costat de Anton.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada