Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 22 de juny del 2020

'Kandahar'.

Després de treballar junts a ‘Angel Has Fallen’ l’any passat i que va recaptar $147.516.118 a nivell global, Gerard Butler i el director Ric Roman Waugh han establert oficialment la seva pròxima col·laboració amb el pròxim llargmetratge d’acció de Thunder Road Film titulada Kandahar. Waugh i Butler també han treballat junts en el pròxim thriller de desastres ‘Greenland’, que està programada per arribar als cinemes el pròxim 14 d’Agost de 2020.

“Es estrany trobar la combinació d’un talent tant innegable com el que tenim a Kandahar amb Gerard, Alan, Ric i Basil”, va dir  el productor Christian Mercuri en un comunicat (a través de Deadline). “Afegeixi un sorprenent guió d’acció i tindrà un film que posa el llistó molt alt. Estic encantat de treballar amb tot l’equip de Kandahar i de dur aquest film al mercat”.

Segons el mitjà, Butler està configurat per representar el paper d’un agent encobert de la CIA anomenat Tom Harris, que està assignat al Orient Mitjà. Una fuita d’intel·ligència exposa perillosament la seva missió classificada i revela la seva identitat encoberta. Atrapat en el cor del territori hostil, Harris i el seu traductor han de sortir del desert a un punt d’extracció a Kandahar, Afganistan, mentre esquiven a les forces especials d’elit que els persegueix.

‘Kandahar’ estarà dirigit per Ric Roman Waugh, qui ha coescrit el guió amb l’ex oficial d’intel·ligència militar Mitchell LaFortune. El film es basarà en les experiències de la vida real de LaFortune a Afganistan, durant l’època de les filtracions de Snowden.

“Estem emocionats de poder reunir a la banda de ‘Greenland’ de nou. El guió de Mitch sempre ha estat una joia en la nostra pissarra, i fer que aquest equip ho faci realitat es un somni fet realitat per a nosaltres”, va dir el productor Basil Iwanyk.

A més de protagonitzar, Butler també produirà al costat de Alan Siegel a traves de la seva productora G-Base. El film serà produït per Basil Iwanyk i Erica Lee de Thunder Road Film al costat de Christian Mercuri de Capstone Group. Rob Moran, Brendon Boyea i Jonathan Fuhrman també seran productors executius.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada