Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de juny del 2020

'The Culling'.

Després d’allunyar-se del gènere de terror per a fer l’èxit del DC Extended Universe ‘Shazam!’, en el que actualment està desenvolupant la seva seqüela per a 2022, David F. Sndberg està llest per tornar, ja que ha signat per a dirigir el thriller religiós de Lionsgate ‘The Culling’, des de Deadline.

El film, que prové d’un guió específic de Stephen Herman, seguirà a un sacerdot amb problemes que es confina a una cabana remota en mig del bosc on intenta una última resistència contra el dimoni que va atemorir a la seva família quan era nen.

Sandberg i la seva esposa Lotta Losten produiran el film a traves de la seva nova productora Mangata al costat de Chris Bender i Jake Weiner per a Good Fear Content, amb Scott Stoops aquest últim com a productor executiu. Aaron Janus de Lionsgate supervisarà el projecte al costat de Aaron Edmonds.

Sandberg va fer el boom el 2013 amb el seu exitós curtmetratge de terror ‘Lights Out’, en el que Warner Bros. i New Line Cinema van adquirir els drets del curt per a una adaptació a llargmetratge, en la que el cineasta suec de 39 anys va fer el seu debut com a director. Després de rebre fortes critiques per part de la critica i convertir-se en un èxit de taquilla, Sandberg es reuniria amb el productor James Wan i New Line per el seu segon llargmetratge, ‘Annabelle: Creation’, que es va convertir en l’entrega més taquillera i millor rebuda de la franquícia spin-off de ‘The Conjuring’.

Mentre estava atrapat a casa seva durant la quarantena global, Sandberg ha estat treballant en la molt esperada ‘Shazam! 2’ a més de crear dos nous curts, ‘Shadowed’ i ‘Not Alone in Here’, amb Losten, els quals han rebut critiques molt favorables dels fans del terror.    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada