Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de juny del 2020

'Spencer'.

Des de Deadline ens informen de que Kristen Stewart (Seberg, Underwater, Stille Alice, Charlie’s Angels 2019), ha signat per interpretar a la Princesa Diana en el pròxim drama ‘Spencer’, dirigit per Pablo Larraín (Jackie, Neruda, Lisey’s Story). La producció provablement començarà a principis de 2021 i s’espera que el projecte sigui un paquet dinàmic per al mecat virtual de Cannes.

Escrit per Steven Knight (Eastern Promises, Peaky Blinders, Locke), Spencer abasta un cap de setmana crític a principis dels 90 quan Diana va decidir que el seu matrimoni amb el Princep Carles no estava funcionant i que necessitava desviar-se d’un camí que la va posar en línia per a ser un dia Reina. El film té lloc durant tres dies, en una de les seves últimes vacances de Nadal a la Casa de Windsor en la seva finca de Sandringham a Norfolk, Anglaterra.

“Tots vam créixer, en la nostre generació, llegint i entenent el que és un conte de fades”, va dir Larraín. “Pel general, el príncep ve i troba a la princesa, la convida a convertir-se en la seva muller i finalment es converteix en Reina. Aquest és el conte de fades. Quan algú decideix no ser Reina i diu: “Prefereixo anar i ser jo mateix”, és una gran decisió, un conte de fades al revés. Sempre m’ha sorprès molt i vaig pensar que hauria estat molt difícil de fer. Aquest és el cor del film.

“Com i perquè decideixes fer això? És una gran història universal que pot arribar a milions i milions de persones, i això és el que volem fer. Volem fer un film que s’ampliï i es connecti amb un públic mundial interessat en una vida tant fascinant”.

El film no tractarà amb la tràgica mort de la Princesa Diana després de que ella va abandonar la vida de palau, però examinarà la desfeta de la relació amb el seu marit i el seu amor feroç pels seus fills, el Príncep William i el Príncep Henry.

“Kristen és una de les grans actrius de l’actualitat”, va continuar Larraín. “Per a fer això bé, necessites quelcom molt important en cinema, que és un misteri. Kristen pot ser moltes coses, i pot ser molt misteriosa i molt fràgil i, en última instància, molt forta també, que és el que necessitem. La combinació d’aquests elements em va fer pensar en ella. La forma en que va respondre al guió i com s’apropa al personatge, és molt bonic de veure. Crec que ella farà quelcom sorprenent i intrigant al mateix temps. Ella és aquesta força de la naturalesa.

“He vist films de Kristen que són tant diversos que és increïble, mostrant diferents capes i la seva diversitat i força com actriu”, va afegir. “Estem molt contents de tenir-la, ella està molt compromesa. Com a cineasta, quan tens a algú que pot suportar tant de pes, pes dramàtic i narratiu solament amb els seus ulls, llavors tens el fort lideratge que pot entregar el que estem cercant”.

‘Spencer’ estarà produït per Larraín juntament amb el seu company Juan de Dios, Jonas Dornbach, Janine Jackowski i Paul Webster. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada