Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 de juny del 2020

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'.










Tot i que, el recent canvi de data per part de Marvel del tant esperat film de ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ pot afectar una mica als fans, tenen quelcom que esperar quan la seqüela del èxit de 2016 finalment s’estreni quan acaba de confirmar el propi actor Chiwetel Ejiofor, que el tornarem a veure com a Baron Mordo.

En una entrevista amb Screen Rant per a parlar sobre el seu paper en la pròxima adaptació de Netflix del còmic de Greg Rucka i Leandro Fernández, The Old Guard, el nominat al Oscar va revelar que, de fet, tornarà al seu paper de bruixot i que passaria a ser un adversari primari del personatge principal.

“Esperem començar molt aviat, es el que puc dir-te”, va dir Ejiofor. “Llavors, ja saps, lo abans possible. Tots estem molt emocionats de posar-nos en marxa i començar a fer-ho. No puc esperar”.

Benedict Cumberbatch tornarà a interpretar Mag Suprem i Elizabeth Olsen també hi apareixerà com a Wanda Maximoff/ Scarlet Witch, després de fer-ho en la seva sèrie individual a Disney+ i que els fets que succeeixin a la sèrie tindran repercussió en el film, de la mateixa manera que ‘Loki’ també estarà vinculada al film. La filmació s’espera que comenci el pròxim mes de Maig.

El film recentment va contractar al escriptor principal de Loki, Michael Waldron, per a reescriure’n el guió de Jade Vartlett, amb Sam Raimi (Spider-Man saga), per a fer-se càrrec de la direcció del projecte de Scott Derrickson.

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 25 de Març de 2022 a USA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada