Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 de juny del 2020

'Shriver'.

El nominat al Oscar Michael Shannon (Nocturnal Animals, The Shape of Water), la nominada al Oscar Kate Hudson (Almost Famous, Bride Wars), el guanyador d’un Globus d’Or Don Johnson (Miami Vice, Knives Out) i Da’Vine Joy Randolph (Dolemite Is My Name, High Fidelity) protagonitzaran la comèdia ‘Shriver’, del director Michael Maren (A Short History of Decay), segons Deadline.








En el film, una petita universitat, desesperada per deixar-se endur pel món literari, creu haver trobat a Shriver, un famós escriptor que du 20 anys amagat. Desafortunadament, la persona que han localitzat és un Shriver diferent, un manetes amb la mala sort que mai ha llegit un llibre en la seva vida i té problemes per a distingir entre la seva imaginació i la realitat. Sense res a perdre, aquest Shriver accepta la invitació per assistir al festival literari de la universitat. Allà es troba envoltat d’admiradors fans, un grup excèntric d’escriptors i aspirants a escriptors, i coneix a un professor d’anglès que captura el seu cor. Però les coses s’ensorren quan l’escriptor “real” apareix per exposar-lo, el que representa una amenaça per a la universitat i la reputació del professor d’anglès.

Escrit per Maren i basada en la novel·la de Chris Belden, el film també estarà protagonitzada per Jimmi Simpson, Zach Braff, Mark Boone Jr., i Aja Naomi King.









‘Shriver’ està produïda per Jina Panebianco i Michael J. Reiser de CaliWood Pictures al costat de Robert Ogden Barnum i Byron Wetzel amb Lucas Jarach i Josh Kesselman també produint. Els productors executius inclouen a Wesley R. Sierk, III, John D. Straley i Joseph Panebianco. S’espera que la producció es reinici en breu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada