Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 11 de juny del 2020

'Skyman'.

A més de revelar la seva adquisició del última creació del codirector de ‘The Blair Witch Project’, Gravitas Ventures ha presentat el primer tràiler del pròxim fals documental de ciència ficció/ misteri ‘Skyman’ amb Daniel Myrick retornant darrera de la càmera per primer cop després d’una dècada. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


L’argument del film, escrit i dirigit per Myrick, diu el següent:

L’any 1987, pocs dies després del seu desè aniversari, Carl Merryweather va sacsejar a la comunitat local de notícies quan va afirmar que va ser visitat per una forma de vida extraterrestre. Tot i altres suposats albiraments comunicats aquella mateixa nit, les autoritats escèptiques ignorant els reclams. Ara, quasi tres obsessives dècades després, Carl té la missió de reunir-se amb el ser al que anomena ‘the Skyman’, no sols per a demostrar que els escèptics estan equivocats, sinó per finalment trobar el seu veritable sentit de propòsit. A través de vídeos domèstics de primera mà entreteixits amb imatges i entrevistes, Skyman és un estudi audaç i convincent del fascinant i inqüestionable món de la subcultura d’ovnis.

El repartiment del film compte amb Michael Selle, Nicolette Sweeney, Faleolo Alailim, amb Joseph Restaino, Myrick, Anthony Pernicka i William Surgeon, tots adjunts com a productors en el projecte. La banda sonora del film està composta per l’artista de Pop/Rock Don Miggs i el fundador i líder de The Smashing Pumpkins, Billy Corgan.

‘Skyman’ està programat per arribar als cinemes seleccionats el 30 de juny, seguit d’una estrena en VOD el 07 de Juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada