Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 de juny del 2020

'The Halloween Tree'.

Segons Deadline, Warner Bros. Pictures està en procés de desenvolupar una adaptació cinematogràfica, de la novel·la de fantasia del autor Ray Bradbury titulada The Halloween Tree amb Will Dunn adjunt per escriure’n el guió. El film serà una coproducció entre Warner Bros. i la productora 42 (Military Wives, The Courier, Watership Down: Traitors), mentre que Charlie Morrison supervisarà el projecte.

Publicada per primer cop l’any 1972, The Halloween Tree segueix la història de tom i els seus companys d’escola, que van sortir junts a demanar dolços per Halloween. Tot i això, quan els seus plans per a la nit de Halloween han canviat quan van a investigar els estranys successos en la seva petita ciutat. Després, el seu amic Pip és segrestat de sobte per un poderós dimoni de la Terra dels Morts. Amb l’ajuda d’un aliat poc provable, una figura misteriosa anomenada Moundshroud, Tom i els seus amics han de viatjar a la Terra dels Morts per a salvar al seu amic.

En el llibre, els nens amb Moundshroud persegueixen als seus amics a través del temps i l’espai viatjant al antic Egipte, Grècia i Roma, i a llocs com al Catedral de Notre Dame al Paris Medieval i el Dia dels Morts a Mèxic. En el camí, aprenen els orígens de la festivitat que celebren i el paper que ha jugat la por a la mort, els fantasmes i els llocs preferits per jugar en la formació de la civilització. The Halloween Tree en si, amb les moltes de les seves branques carregades de llinternes, serveix com una metàfora de la confluència històrica de aquestes tradicions.

‘The Halloween Tree’ es va adaptar per primer cop a un film animat l’any 1993 que també va ser escrit per Bradbury amb el seu alumne de Star Trek, Leonard Nimoy com a narrador. Pel seu treball en el film, Bradbury havia guanyat un premi Daytime Emmy per escriptura excel·lent en un programa animat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada