Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de juny del 2020

'Hawkeye'.



















Segons Murphy’s Multiverse, el títol provisional per a la pròxima sèrie de Disney+ ‘Hawkeye’, serà Anchor Point, que en realitat és una picada d’ullet al primer volum de la sèrie de còmics de Kelly Thompson la preferida dels fans que es va publicar el 2017. Titulat com Vol.1: Anchor Points, va ser la primera sèrie de còmics en solitari de Kate Bishop després d’aparèixer en els números de Young Avengers. Tot i això, no està clar si la tant esperada sèrie del MCU també es basarà en la història dels còmics o no. 

La sèrie limitada de ‘Hawkeye’ on Jeremy Renner rependrà el seu paper de Clint Barton, amb una història que presentarà a la seva protegida Kate Bishop. En els còmics, Bishop es converteix en el següent Hawkeye després de Clint Barton i també esdevé membre dels Young Avengers. Hailee Steinfeld, estaria en converses per interpretar a Kate Bishop.

Per ara Disney+ té les sèries confirmades de ‘The Falcon and The Winter Soldier’ que s’ha d’estrenar aquest Agost, ‘WandaVision’ que ara s’estrenarà al Desembre de 2020, ‘Loki’ que s’ha d’estrenar a la Primavera de 2021, ‘Ms. Marvel’ que s’estrenaria també al 2021, ‘She-Hulk’ segurament passarà a 2022 i ‘Moon Knight’ també per al 2022.

‘Hawkeye’ s’estrenarà a la tardor de 2021.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada