Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de juny del 2020

'Encanto'.

Després de més de quatre anys des del èxit comercial i crític de ‘Zootopia’ de Disney, The Disinsider està donant a conèixer que els cineastes Byron Howard i Jared Bush estan elaborant la seva pròxima col·laboració amb la Casa del Ratolí, ja que, segons les informacions, estan a càrrec del nou film animat ‘Encanto’. A més, el guardonat compositor i actor Lin-Manuel Miranda (Mary Poppins Returns, Hamilton, In The Heights) també a signat per escriure les cançons del film ambientat a Brasil. 

Segons les fonts del mitjà, Encanto, que es com es diu en portuguès, seguirà la història d’una nena a Brasil, que pertany a una família que té poders màgics. Tot i això, l’únic problema és que ella és la única de la família que no posseeix aquests increïbles regals.

Si aquest projecte segueix endavant, aquest film serà la setena pel·lícula animada de Disney en tenir una noia de color com a protagonista, succeint a la princesa Jasmine a Aladdin (1992), Pocahontas (1995), Mulan (1998), Tiana in The Princess and the Frog (2009), Moana (2016) i la pròxima Raya and the Last Dragon (2021).

El film estarà co-escrit per Charise Castro Smith, Howard i Bush amb aquest últim també conegut com l’únic escriptor de l’aclamada ‘Moana’. Serà produït per Clark Spencer (Ralph Breaks the Internet) i Yvett Merino Flores.










Howard i Bush van trobar l’èxit en la seva primera associació després de co-dirigir el film d’animació ‘Zootopia’ el 2016, que va obtenir uns guanys de $1.023.784.195 a nivell global. També va rebre nombrosos elogis, inclòs el Oscar al Millor Film d’Animació, Globus d’Or també al Millor Film d’Animació i un premi Annie, entre d’altres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada