Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 de juny del 2020

'Josh Gad/Frozen III?'.


L’any passat, els fans finalment van gaudir d’un altre aventura màgica en l’ultima franquícia animada de Disney, ‘Frozen II’, i tot i que aquesta seqüela no va tenir la mateixa sort amb les critiques que la seva predecessora, en general va ser ben rebuda tant per part dels crítics com per part del públic, però si que va fer una gran taquilla superant de llarg la primera entrega aconseguint més de $1.450M havent costat $150M, i convertint-se en el segon film més taquiller de tots els temps, mantenint la pregunta si hi hauria una tercera entrega i ara l’actor Josh Gad (veu Olaf) a parlat sobre aquesta possibilitat (des de ScreenRant).


En una entrevista amb Pop Culture, Gad va fer broma dient que “No seria genial, seria simplement fer un anunci sorprenent” per a poder anunciar una tercer film en camí, però va senyalar que “No ho sé”.

“Vull dir, aquí està el tracte, ‘Frozen II’ no va ser ‘Frozen II’ fins que va haver-hi una raó per existir”, va dir Gad. “I de manera semblant, no sé si hi haurà un ‘Frozen III’ i quan ho faran. Això està molt per damunt de la meva qualificació salarial, però el que puc dir-te és això: hi va haver una oportunitat de prendre aquests personatges i portar de nou una sensació d’esperança i inspiració. I és per això que l’equip de Disney i jo ens vam unir en les últimes setmanes per fer ‘At Home with Olaf’ [...] I així continua la saga de Frozen, inclús si no és en forma d’un tercer film. Però ja veurem! Si sempre hi ha una història que valgui la pena explicar, estic segur de que Jennifer Lee i l’increïble equip d’animació de Disney explicarà aquesta història algun dia”.

‘Frozen II’ va veure el retorn de les estrelles Kristen Bell (The Good Place), Idina Menzel i Josh Gad (Murder on the Orient Express), així com les incorporacions de Sterling L. Brown (This is US) i Evan Rachel Wood (Westworld).

El film va ser dirigit per l’equip guanyador d’un Premi de l’Acadèmia: els directors Jennifer Lee i Chris Buck amb Peter Del Vecho com a productor. També presenta la banda sonora dels compositors guanyadors del Oscar Kristen Anderson-Lopez i Robert Lopez.

El primer film va ser un gran èxit el 2013, aterrant com el film animat més taquiller de tots els temps i el film més taquiller de l’any amb $1.280.802.282. El film va rebre bones critiques i va ser ben rebuda per part del públic, va guanyar els Oscar’s al Millor Film i Millor Cançó Original per ‘Let it Go’, que també va aconseguir escalar fins al Top 5 en el Billboard 100.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada