Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de juny del 2020

'Warrior Nun'.

Netflix ha publicat l’avanç oficial de la seva pròxima adaptació de la sèrie ‘Warrior Nun’, presentant-nos a un grup de monjes caçadores de dimonis que seran liderades per una jove de 19 anomenada Ava. Basada en la sèrie de novel·les gràfiques al estil Manga de Ben Dunn del mateix nom, la primera temporada de 10 episodis estarà disponible per al servei de streaming el dijous 02 de Juliol. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

A Warrior Nun, atrapada en mig d’una antiga guerra entre el bé i el mal, una jove es desperta en una morgue amb una nova oportunitat per viure i un artefacte diví incrustat a la seva esquena el que li atorga poders inexplicables. La seva cerca de respostes la du a “La Ordre de l’Espasa Cruciforme”, una societat secreta de monges guerreres que han jurat protegir al món del mal. Mentre fa malabarismes amb les seves responsabilitats com a escollida amb els obstacles normals d’una adolescent, aquest misteriós drama de fantasia esta ple de misteri, acció, aventura i romanç adolescent, el que demostra que el personatge principal podria lluitar en nom del bé, però no és un àngel.

La sèrie estarà protagonitzada per Alba Baptista com a Ava, Toya Turner com a Shotgun Mary, Lorena Andrea com a Germana Lilith, Kristina Tonteri-Young com a Germana Beatrice, Tristan Ulloa com a Pare Vincent, Sylvia De Fanti com a Mare Superiora, Thekla Reuten com a Jillian Salvius, Emilio Sakraya com a JC, Joaquim de Almeida com a Cardina Duretti i Lope Haydn Evans com a Michael. 

La sèrie Warrior Nun és creada per Simon Barry, qui també serveix com a escriptor, showrunner i productor executiu. Amy Berg (Counterpart) és productora consultora amb Terri Hughes Burton (The 100) servint com a coproductora executiva.

Warrior Nun Areala es va publicar per primer cop l’any 1994 per Antarctic Press i ja ha generat 17 sèries que inclouen The Crimson Nun, Areala: Angel of War i la més recent No Justice for Innocents, publicada al 2002.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada