Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de juny del 2020

'Joel Schumacher'.


Des de The Hollywood Reporter ens arriba la notícia que el llegendari director de l’aclamada comèdia de vampirs ‘The Lost Boys’, ‘Batman Forever’ i ‘Batman & Robin’, ha mort a l’edat de 80 anys després d’un any de lluitar contra un càncer.

La trajectòria de quasi 50 anys de Schumacher va començar com a escriptor, després de haver escrit el guió del drama musical de culte de 1976 Sparkle i l’aclamada comèdia ‘Car Wash’, així com el clàssic de culte de 1978 ‘The Wiz’ protagonitzat per Diana Ross i Michael Jackson, abans de fer el seu debut com a director en la comèdia de ciència ficció amplament difosa ‘The Incredible Shrinking Woman’. Començaria a trobar quelcom d’èxit darrera de les càmeres amb ‘St. Elmo’s Fire’ l’any 1985 abans de dirigir ‘The Lost Boys’, el que el va ajudar a ser més el centre d’atenció.

Després de dirigir una sèrie de films polaritzats, incloent el favorit de culte ‘Flatliners’, Schumacher començaria la seva bona estrella amb el ben rebut thriller criminal ‘Falling Down’ l’any 1993 i continuaria amb l’adaptació de ‘The Client’ de John Grisham l’any 1994, després arribaria ‘Batman Forever’ l’any 1995, l’adaptació de ‘A Time to Kill’ l’any 1996 abans d’acabar amb ‘Batman & Robin’ l’any 1997. Els anys següents el veuríem lluitar per a recuperar la bona estrella amb les mal rebudes ‘8MM’, ‘Flawless’ i ‘Bad Company’, mentre alhora aconseguia èxits de crítica com ‘Phone Booth’, ‘Tigerland’ i ‘The Phantom of the Opera’.

Molts fans i col·laboradors han utilitzat Twitter per plorar la seva pèrdua, a continuació alguns dels tuits:  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada