Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 de febrer del 2020

‘And Then There Were None’.

Segons Deadline, 20th Century Studios estaria en procés de desenvolupar una nova adaptació cinematogràfica de ‘And Then There Were None’, basat en la aclamada novel·la de misteri del mateix nom, de l’autora Agatha Christie. Descrita com una versió de la història clàssica, el film estarà escrit pel duo escriptor -marit i muller- Anna Waterhouse i Joe Shrapnel, els quals van co-escriure el guió del film ‘Seberg’, protagonitzat per Kristen Stewart.

Publicada per primer cop l’any 1939, ‘And Then There Were None’, segueix la història de 10 estranys que van ser convidats a una illa aïllada per un amfitrió desconegut. Cadascun d’ells te un secret que amagar i un crim pel que han de pagar. Els estranys inclouen: un playboy imprudent, un metge problemàtic de Harley Street, un jutge formidable, un detectiu groller, un mercenari sense escrúpols, una soltera poruga de Déu, dos servents inquiets, un general altament condecorat i una secretaria impacient. Durant el transcurs de la seva estada, les coses empitjoren quan els hostes de la casa van sent assassinats un per un.


Segons Agatha Christie, aquesta novel·la va ser la història més difícil que mai hagi escrit. També és la novel·la de misteri més venuda del món de tots els temps, amb més de 100 milions de copies venudes en tot el món. ‘And Then There Were None’, és la novel·la més adaptada de Christie, amb un total de 10 adaptacions cinematogràfiques i vuit adaptacions a sèrie, inclosa la pel·lícula de 1945 de Rene Clair i la mini sèrie de la BBC de 2015, protagonitzada per Charles Dance i Douglas Booth.

Aquest projecte arriba després dels èxits tan en critica com en la taquilla, dels films de misteriosos assassinats pels d’estrelles, com l’adaptació cinematogràfica de Kenneth Branagh de 2017, en la que Hercule Poirot havia de resoldre l’assassinat de l’Orient Express a ‘Murder on the Orient Express’ de Agatha Christie, amb la que va recaptar un total de $352.789.811 amb un pressupost de $55M. Així com el film que s’ha inspirat en les novel·les de Christie, ‘Kinives Out’, dirigit pel nominat al Oscar Rian Johnson i amb Daniel Craig com a protagonista principal, que du recaptats $299.763.469 havent costat $40M. L'èxit de ambdues pel·lícules, a propiciat que tinguin les seves respectives seqüeles, Branagh dirigint ‘Death on the Nil’ que s’estrenarà 09 d’Octubre a USA i Johnson que es posarà mans a l’obre amb ‘Knives Out 2’.       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada