Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 de febrer del 2020

'Halloween Sequels'.


Quan Blumhouse Productions i el director David Gordon Green van anunciar que el pròxim film de ‘Halloween’ serien en realitat dues pel·lícules, titulades ‘Halloween Kills’ i ‘Halloween Ends’, la sensació va ser que ambdues servirien com a dues meitats d’una gran història. Certament no hi ha res de dolent en això, però per els que vulgueu que siguin pel·lícules completes, Jason Blum està aquí per alegrar-vos el dia. En una entrevista recent amb io9, el productor del gran èxit va revelar que ‘Halloween Kills’ serà en realitat una pel·lícula independent, igualment amb ‘Halloween Ends’.

“Em vaig preocupar per això fins que l’he vist [el segon]. I a David [Gordon Green, el director] li preocupava. Que se sentiria com, recordes Lord of the Rings? Com si no rebessis [la història completa]? No es percep així en absolut. [Halloween Kills] es percep com una pel·lícula completa. Hi ha un primer, segon i tercer acte. Te un gran final. Encara saps des del final de la segona pel·lícula cap on va la tercera pel·lícula, però la segona pel·lícula acaba d’una manera totalment satisfactòria”.

Aquí ho tens. Tot i que la segona part sens dubte establirà l’acte final, es bo escoltar que la pel·lícula es reproduirà com una entrada independent amb un començament, un mig i un final concloents.

En la pròxima seqüela, Haddonfield Memorial Hospital tornarà al nou cànon amb Anthony Michael Hall llest per interpretar a Tommy Doyle, qui va aparèixer per primer cop en el film original de ‘Halloween’ com un dels nens que cuidava Laurie Strode (Jamie Lee Curtis). La versió adulta del personatge va ser interpretada prèviament per Paul Rudd a ‘The Curse of Michael Myers’, la sisena pel·lícula de la història original. Però sense anar més lluny, el nou univers evita aquelles seqüeles, ja que la pel·lícula de 2018 reprèn la narrativa després de la pel·lícula de 1978.

La infermera Marion (Nancy Stephens), també tornarà per aquesta seqüela ‘Halloween Kills’ amb Robert Longstreet com a Lonnie Elam (la jove assetjadora del film original) i Kyle Richards com a Lindsey Wallace, repetint el seu paper original de 1978. També es va anunciar prèviament que el cineasta i compositor de ‘Halloween’ de John Carpenter compondrà la partitura per a ‘Halloween kills’ i ‘Halloween Ends’.

Ambdues seqüeles es van anunciar el mes de Juliol passat, amb l’estrena de ‘Halloween Kills’ per al 16 d’Octubre de 2020. David Gordon Green tornarà a dirigir i co-escriure el guió amb Danny McBride (The Righteous Gemstones) i Scott Teems. L’any següent s’estrenarà ‘Halloween Ends’ el 15 d’Octubre de 2021, que també dirigirà Green i co-escriurà aquest cop amb Danny McBride, Paul Brad Logan i Chris Bernier.

Ambdues pel·lícules estaran basades en personatges creats per John Carpenter i Debra Hill, i estan dirigides per David Gordon Green i produïdes per Malek Akkad, Jason Blum i Bill Block. Carpenter, McBride, Green seran productors executius al costat de Jamie Lee Curtis, Jeanette Volturno i Couper Samuelson.

El film del 2018, va ser un èxit en critiques i de taquilla, va obrir en el seu primer cap de setmana amb $76,2M i fent un total de $159.342.015 als USA i uns altres $96.143.163 a nivell internacional i un global de $255.485.178.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada