Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 18 de febrer del 2020

'Extraction'.

Netflix ha publicat les primeres fotografies del seu pròxim film de Acció/Suspens, produïda per The Russo Brothers, titulat ‘Extraction’, protagonitzat per l’estrella del MCU Chris Hemsworth com el valent mercenari del mercat negre Tyler Rake. També protagonitzada per David Harbour, el film te fixada la data d’estrena per al pròxim 24 d’Abril. A continuació podeu veure les fotos...(Des de USA Today).


‘Extraction’ (anteriorment titulada Dhaka) es du a terme en un inframón de comerciants d’armes i traficants, i segueix a un nen que es converteix en el peó d’una guerra entre destacats “Capos” de la droga. Després de ser atrapat per segrestadors dintre d’una de les ciutats més impenetrables del món, el seu rescat atrau la habilitat incomparable d’un mercenari anomenat Tyler Rake. Però Rake és un home destroçat sense res a perdre, que alberga un desig de mort que fa que una missió ja mortal sigui casi impossible.

El repartiment inclou a Chris Hemsworth (MCU Franchise), David Harbour (Stranger Things, Black Widow), Derek Luke (13 Reasons Why), Fay Masterson (Vice), Golshifteh Farahani (Paterson) i el nouvingut Rudhraksh Jaiswal. El film està sent produïda per Netflix. Joe Russo ha escrit el guió, mentre que Sam Hargrave, conegut pel seu treball d’acrobàcies en diverses pel·lícules del MCU, així com per petits papers en films d’acció com ‘Atomic Blonde’, farà el seu debut com a director del film.

‘Extraction’ està produïda pels directors de ‘Avengers: Endgame’, Anthony i Joe Russo, amb la seva productora AGBO juntament amb Hemsworth, Mike Larocca i Eric Gitter.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada