Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 de febrer del 2020

'Creed III'.


Si bé Sylvester Stallone va fer broma sobre la possibilitat d’un spin-off de la franquícia de Rocky Balboa i un nou lluitador, MGM ha començat el desenvolupament d’una tercera entrega de la franquícia ‘Creed’, mentre que el escriptor Zach Baylin (King Richard) ha estat escollit per escriure’n el guió, segons The Hollywood Reporter.

‘Creed II’ va ser la continuació de la saga Rocky i la seqüela del aclamat èxit de critica i públic de 2015, ‘Creed’, que va obtenir un global de $173.567.581 amb un pressupost de $35M, ‘Creed II’ va obtenir un global de $214.215.889 amb un pressupost de $50M. Amb Ryan Coogler (Black Panther), dirigint la primera entrega i tornant com a productor executiu de la segona.

La vida s’havia convertit en un acte d’equilibri per a Adonis Creed. Entre obligacions personals i l’entrenament per a la seva pròxima gran baralla, es va enfrontar al desafiament de la seva vida. Enfrontar-se a un oponent amb vincles amb el passat de la seva família tant sols va intensificar la seva imminent batalla en el ring. Rocky Balboa va estar al seu costat durant tot el procés i, junts, Rocky i Adonis van confrontar el seu llegat compartit, van qüestionar perquè valia la pena lluitar i van descobrir que res és més important que la família. ‘Creed II’, es tractava de tornar a lo bàsic per redescobrir el que el va convertir en un campió en primer lloc, i recordar que, no importa a on vagis, no pots escapar de la teva història.

Els detalls de la tercera entrega no s’han donat a conèixer, ja que actualment estan buscant director.

També van repetir els papers de la primera entrega, Tessa Thompson com a Bianca, Phylicia Rashad com a Mary Anne, Wood Harris com a Tony “Little Duke” Burton i Andre Ward com a Danny “Stuntman” Wheeler. El repartiment de la segona entrega es va completar amb Florian “The Big Nasty” Munteanu com a Viktor Drago, Dolph Lundgren com el seu pare Ivan Drago (Rocky II) i Russell Hornsby com a Buddy Marcelle. ‘Creed II’ va ser distribuïda als cinemes dels Estats Units per MGM el 21 de Novembre de 2018, i Warner Bros. Pictures que va distribuir a nivell internacional.

‘Creed II’ va ser dirigida per Steven Caple Jr. (The Land) i Ryan Coogler (Black Panther) en va ser productor executiu.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada