Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 de febrer del 2020

'Borderlands'.


Lionsgate ha anunciat que Eli Roth (Hostel, Death Wish, The House with a Clock in Its Walls), que serà l’encarregat de l’adaptació cinematogràfica de ‘Borderlands’, basat en el videojoc serventes de PC i consola del desenvolupador del Gearbox Software i publicat per 2K.

Com a director, Roth s’uneix al equip liderat per els productors Avi Arad i Ari Arad, que produeixen a traves de la seva companyia Arad Productions, i Erik Feig, a través de PICTURESTART, que han guiat el projecte i supervisat el desenvolupament, inclòs l’últim esborrany del guió del dues vegades guanyador d’un Emmy, el guionista Craig Mazin.

Roth va dir: “Estic tant emocionat de submergir-me en el món de Borderlands i no podria fer-ho amb un millor guió, equip de producció i estudi. Tinc una llarga i exitosa història amb Lionsgate. Sento que hem crescut junts i que tot en la meva carrera com a director ha dut a un projecte d’aquesta escala i ambició. Espero poder aportar la meva pròpia energia, idees i visió al món salvatge, divertit i infinitament creatiu del joc. Randy Pitchford i tots a Gearbox han donat suport de manera increïble les meves idees, realment es sent com una tempesta perfecte de creadors que s’uneixen. Estem per fer un nou clàssic, un que els fanàtics del joc adoraran, però també un que trobarà noves audiències en tot el món”.

“Amb la visió de Eli i el guió de Craig, creiem que hem desxifrat el codi per dur el món anàrquic de Borderlands a la gran pantalla d’una manera que serà un nou esdeveniment fresc, convincent i cinematogràfic per als aficionats al cinema i els fanàtics del joc”, va afegir. Nathan Kahane, president de Lionsgate Motion Picture Group.

Borderlands és una franquícia de videojocs més exitoses del món, amb més de 57 milions de unitats venudes en tot el món, incloses més de 22 milions de unitats de Borderlands 2. Més d’un milió de jugadors cada mes encara juguen l’entrada de Borderlands 2 de 2012. La entrega, Borderlands 3, es va llançar el Setembre de 2019, i ja ha venut quasi 8 milions d’unitats en tot el món i va rebre el premi al Millor Joc Multijugador a Gamescom.

La producció del film començarà després d’aquest any. La sèrie de Borderlands està publicada per 2K.

Els productors executius del film són Randy Pitchford, productor executiu de la franquícia de videojocs Borderlands i fundador de Gearbox Software i Strauss Zelnick, president i CEO de Take-Two Interactive.

James Myers supervisarà el projecte en nom de Lionsgate. Emmy Yu supervisarà el film per Arad Productions. Lucy Kitada supervisarà el projecte per a PICTURESTART.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada