Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 25 de febrer del 2020

'Little Shop of Horror remake'.

Segons The Hollywood Reporter, Chris Evans (Knives Out, MCU franchise, Defending Jacob), està en converses per interpretar al dentista Orin Scrivello en el llargmetratge musical del director Greg Berlanti, ‘Little Shop of Horrors’ per a Warner Bros. El projecte es basa en el film de 1960 que va ser adaptat a musical per a Broadway en la dècada dels 80’s, abans de que el musical fos adaptat al film de culte de 1986 protagonitzat per Rick Moranis.

El ‘Little Shop of Horrors’ de 1986, segueix a un treballador d’una floristeria, Seymour, que descobreix que la seva Dionea atrapamosques Venus pot parlar. En el transfons de NYC, el seu amor per la seva atractiva companya de feina Audrey el dur a anomenar a la planta Audrey II. No obstant això, a mesura que Audrey II comença a créixer ràpidament, la seva gana es torna insaciable. Aleshores, Seymour comença a alimentar a la atrapamosques Venus de humans, començant pel agressiu promès de Audrey.


Evans interpretarà el paper del dentista Orin Scrivello, el novii abusador i sàdic de Audrey que troba un gran plaer en la professió escollida. El paper es descriu com “Cridaner (al personatge li encanta fer servir el gas del riure) i ve amb la cançó de la firma que roba l’escena ‘Dentista!’” Steve Martin va interpretar el paper de Orin en el film de 1986.

Anteriorment es va anunciar que el guanyador del Glogus d’Or Taron Egerton (Rocketman) i la nominada al Oscar Scarlett Johansson (Marriage Story, Jojo Rabit, Black Widow) estan en negociacions per als papers principals com a Seymour i Audrey, respectivament. El nominat al Globus d’Or Billy Porter (Pose) es que posarà veu a la planta carnívora.


Berlanti produirà al costat de Marc Platt i Sarah Schechter. S’espera que la producció comenci aquest estiu.

La pel·lícula es va convertir en un clàssic de culte i va rebre dues nominacions als Oscar als Millors Efectes, Efectes Visuals i Millor Musica, Cançó Original, mentre que el musical de comèdia de rock de terror va fer la gira mundial fora de Broadway. Basat en el film de 1960, el musical es va estrenar l’any 1982 i va guanyar el Premi Drama Desk com el Millor Musical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada