Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 de febrer del 2020

'Hocus Pocus 2'.

Segons una entrevista a Hollywood Life, l’actriu Thora Birch, que va interpretar a Dani en el film de 1993 per a Disney, ha revelat la seva voluntat de tornar a un dels seus primers papers quan se li va preguntar.

“Estic emocionada per això”, va dir. Porten cinc anys parlant d’aquest reboot. Estic emocionada de veure com es veu tot. Se alguna cosa sobre un parell d’idees per a les històries, però no se on caurà tot al final del dia. (Tornaria) Si em volguessin, depenent de (la història). Estic segura de que Dani no vendrà crack en un carreró en cap lloc, així que tinc la ment oberta”.


Disney+ està desenvolupant actualment la esperada seqüela de la comèdia clàssica de terror de 1993 ‘Hocus Pocus’, amb el trio original de bruixes que tornarà.

Dirigida per Kenny Ortega (High Schoool Musical), la pel·lícula original va ser protagonitzada per la guardonada actriu Bette Midler (The Rose) i la quatre vegades guanyadora del globus d’Or Sarah Jessica Parker (Sex and the City) al costat de Kathy Najimy (Sister Act). La pel·lícula seguia la història d’una adolescent, que accidentalment dona vida a un trio de bruixes dolentes de Salem en la nit de Halloween. Tot i que ‘Hocus Pocus’ no va ser un èxit de critica i comercial en el moment de la seva estrena, encara va resistir el pas del temps a través de innumerables emissions anuals i ara s’ha convertit en una pel·lícula clàssica de culte.

‘Hocus Pocus 2’, estarà escrit per Jen D’Angelo ( Workaholics), a qui Disney va encarregar crear una forma per a que Midler, Parker i Najimy, poguessin tornar a repetir els seus papers com a Winifred, Sarah i Mary, en la planificada seqüela. Altres detalls més extensos de l’argument del film i dels nous personatges es mantenen en secret per ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada