Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 de febrer del 2020

'Gareth Edwards Project'.

Després de tres anys des del seu últim llargmetratge ‘Rogue One: A Star Wars Story’, que va estrenar-se a la gran pantalla, el director Gareth Edwards, ha fixat el seu pròxim projecte. Segons The Hollywood Reporter, Edwards escriurà i dirigirà un film de ciència ficció per a New Regency, que finançarà i produirà el llargmetratge encara sense títol.

Si bé els detalls sobre l’argument són incomplets, l’informe afirma que el film te lloc en un futur pròxim i es basa en una idea original concebuda per Edwards. Kiri Hart de ‘Rogue One’, produirà.

Edwards va fer el seu debut darrere de les càmeres amb el èxit independent ‘Monsters’ el 2010, que el va convertir en el director de ‘Godzilla’ en el 2014 per a Warner Bros. i Legendary. Després va ser contractat per a dirigir el prime spin-off de Star Wars de Disney, ‘Rogue One’, que va recaptar $1.056.057.273 a nivell mundial, tot i tenir una gran quantitat de reshoots que van involucrar a Tony Gilroy. Edwards també va participar a ‘Star Wars: The Last Jedi’.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada