Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 5 de febrer del 2020

'The Terminal List'.


Segons The Hollywood Reporter, Antonie Fuqua Films i MRC Television estan actualment en el procés de desenvolupar una adaptació a sèrie de la novel·la èxit en vendes titulada The Terminal List, del autor Jack Carr amb el protagonista de ‘Guardians of the Galaxy’, Chris Pratt, com a protagonista de la potencial sèrie. Aquest projecte marcarà per a Pratt el primer paper per a televisió més important en els darrers 5 anys, des de que protagonitzes la última temporada de la estimada sitcom ‘Parks and Recreation’ al 2015.


La primera publicació va ser al 2018, The Terminal List en un principi es descrita com un thriller de conspiració que seguirà la història de Reece, qui entra en la secció de la Navy SEAL i que es troba en una emboscada durant una missió encoberta d’alt interès. Quan torna a casa amb records conflictius de l’esdeveniment i preguntes sobre culpabilitat, surten a la llum noves proves quan Reece descobreix forces fosques que treballen contra ell.


L’argument oficial de la novel·la: "A Navy SEAL no li queda res pel que viure i tot pel que matar després de descobrir que el govern estatunidenc està darrera de la mort del seu equip en aquest thriller polític estripat".

En el seu últim desplegament de combat, tot l’equip del tinent comandant James Reece va morir en una emboscada catastròfica en la que també van perdre la vida de la tripulació enviada per rescatar-los. Però quan els seus éssers estimats són assassinats el dia que torna a casa seva, Reece descobreix que això no va ser un acte de guerra per part d'un enemic estranger, sinó una conspiració que arriba als nivells més alts del govern.

Ara, sense família i lliure de l’estructura de gestió de les forces militars, Reece aplica les lliçons que va aprendre en més d’una dècada de guerra constant per venjar la mort de la seva família i companys d’equip. Amb un ritme sense alè i un suspens implacable, Reece es dirigeix despietadament als seus enemics en els nivells superiors del poder sense tenir en compte les lleis de combat o l'estat de dret ".

‘The Terminal List’ estarà dirigida per Antoine Fuqua amb un guió escrit per David DiGilio. A més de protagonitzar la sèrie, Pratt també en serà productor executiu al costat de Fuqua i DiGilio. Això marcarà la segona col·laboració entre Pratt i Fuqua, quan van treballar junts en el western d’acció ‘The Magnificent Seven’ el 2016.

L’escrit diu que els productors MRC Television i Civic Center Media tenen previst comprar la sèrie amb guió drama de diverses temporades amb potencials compradors com ara xarxes de cable Premium i serveis de streaming.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada