Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 de febrer del 2020

'The Auteur'.


La setmana passada vàrem saber sobre la nova sèrie de Showtime, ‘The Auteur’, del guanyador de la acadèmia Taika Waititi, però els detalls eres escassos amb respecte al projecte tret de la participació de Jude Law. Hi havia el rumor de que era una sàtira de Hollywood, possiblement basada en la novel·la gràfica de Rick Spears, del mateix nom.

Des de Deadline a confirmat i revelat com a molt, que Showtime va ordenar diversos guions de la sèrie de mitja hora i inclús va afegir un argument: “Basat en la novel·la gràfica de Rick Spears, James Callahan i Luigi Anderson, ‘The Auteur’ es descriu com un horror/comèdia de bojos, un romanç retorçat i un glamurós acte de sàtira mordaç. En ell, desesperat per fer una gran pel·lícula de terror després d’una bomba massiva, un productor de films atrapa accidentalment la seva producció en un escenari amb un assassí en sèrie”.


‘The Auteur’ uneix al salvatgement imaginatiu cineasta Taika Waititi i al ingeni d’humor incisiu de Peter Warren amb el innegable Jude Law en una sagnant carta d’amor al cinema que simultàniament et farà morir de riure i voler córrer per la teva vida”, va dir la guionista de programació executiva vici presidenta Amy Israel.

Waititi dirigirà la sèrie i co-escriurà al costat de Peter Warren (Ghost Team). Law interpretarà al personatge principal.

La novel·la gràfica de Spears va seguir al productor Nathan T. Rex, el qual la seva carrera agafa una espiral descendent, mentre intenta ressuscitar la seva carrera recluta l’ajuda del assassí en sèrie convertit en assessor de assassinats Darwin, el seu assistent Igor, narcòtics del Doctor Love i l’encantador actriu Coconut. T. Rex farà qualsevol cosa per evitar que la seva carrera exploti, quelcom es una mala noticia per a tots.

A Law el podem veure en la sèrie de la HBO, ‘The New Pope’ i en el film d’acció protagonitzat per Blake Lively, ‘The Rhythm Section’.

Waititi recentment va guanyar el Oscar al Millor Guió per a ‘Jojo Rabbit’. També es troba preparant ‘Thor: Love and Thunder’ per a Marvel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada