Estrena Destacada

'Wicked'.

'Wicked'.
Estrena 22/11/24

dimecres, 5 de febrer del 2020

'Radioactive'.

StudioCanal ha publicat el tràiler oficial del film drama/biogràfic titulat ‘Radioactive’, dirigit per la directora Marjane Satrapi, que es centra en la coneguda científica Marie Curie, que va fer canvis importants al món a través dels seus brillants descobriments. Protagonitzada per la nominada per l’acadèmia, l’actriu Rosamund Pike, el film va tenir la seva estrena mundial en el Festival Internacional de Cinema de Toronto 2019 i està previst que arribi als cinemes al Regne Unit el pròxim 20 de Març. A continuació podeu veure el tràiler...

          


Des de la era moderna del 1870, ‘Radioactive’ és un viatge a través dels llegats duradors de Marie Curie –les seves relacions apassionades, els seus avenços científics i les conseqüències que va tenir per a ella i per al món. Després de conèixer el seu home científic Pierre Curie, la parella es va anar a casar i varen canviar la cara de la ciència per sempre quan van descobrir la radioactivitat. Les genialitats dels descobriments dels Curie que van canviar el món i el consegüent Premi Nobel impulsa la devota parella a endinsar-se al focus internacional.

El film esta protagonitzat per la nominada al Oscar Rosamund Pike (Gone Girl) com a Marie Curie, Sam Riley (Maleficent, Control) com a Pierre Curie i Anya Taylor-Joy (Emma, New Mutants) com a Irene Curie. I els acompanyen Cara Bossom, Aneurin Barnard, Simon Russell Beale, Tim Woodward, Jonathan Aris, Mirjam Novak i Michael Gould.

Basada en la novel·la gràfica de Lauren Redniss del mateix nom, ‘Radioactive’ està dirigida per Marjane Satrapi a partir d’un guió escrit per Jack Thorne. I està produïda per Tim Bevan, Eric Fellner i Paul Webster. El film es una co-producció entre Working Title Films i StudioCanal en associació amb Shoebox Films.

Marie Curie és una física i química polonès-francesa que va ser la primera que va desenvolupar la teoria de la radioactivitat, que és un terme que va inventar. També és coneguda per descobrir dos elements: el poloni i el radi. A causa del seu increïble treball, Curie va rebre dos premis Nobel el 1903 i el 1911, convertint-la en la primera dona que va guanyar el premi. Va morir el 1934, a l'edat de 66 anys a causa d'una anèmia aplàstica causada per la seva sobre exposició a la radiació durant la seva àmplia investigació científica. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada