Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 15 de febrer del 2020

'Indiana Jones 5'.


A principis de mes, la presidenta de Lucasfilm Kathleen Kennedy va confirmar que la cinquena entrega de la franquícia de ‘Indiana Jones’ estava en desenvolupament i que seria una continuació dels films anteriors, amb el retorn de Harrison Ford en el paper principal l’arqueòleg aventurer. En una entrevista recent amb CBS Sunday Morning, l’actor nominat per l’acadèmia va parlar sobre la seva participació a ‘Indiana Jones 5’, revelant que el film aviat començarà la seva producció en dos mesos just a temps per la seva estrena el 09 de Juliol de 2021.

“Sempre estic encantat de tornar a aquests personatges”, va dir Ford. “Saps, quan tenim la oportunitat de fer un altre es perquè la gent ho ha gaudit. Em sento obligat a assegurar-me de que els nostres esforços siguin ambiciosos com quan vàrem començar. Tens un sentit de responsabilitat amb els teus clients.” (Sobre les paraules de Ford, dir a títol personal que la quarta entrega no va ser una gran pel·lícula que diguéssim; tot i que es la que va recaptar més, un total de $790.653.942, ni tampoc els fans n’hem reclamat cap de nova. En fi veurem cap on va i si valdrà la pena donar-li una nova oportunitat).

I va afegir, “(Penso) en les persones que va a veure els meus films més com a clients que com a fanàtics. Els fanàtics em semblen una mica estranys, però sempre ho han fet. Però el fet de que aquestes persones donin suport al meu negoci i si jo soc responsable davant d’ells per la qualitat del servei que ofereixo, això em sembla millor”.

‘Indiana Jones 5’ ha estat en desenvolupament des del 2016 amb Steven Spielberg, qui va dirigir l’anterior film, s’espera que dirigeixi aquesta nova entrega amb un guió escrit per David Koepp.

El famós arqueòleg i explorador Indiana Jones es va presentar l’any 1981 amb el film ‘Raiders of the Lost Ark’, situant-se en el llistat AFI com un dels millors 100 films Americans de tots els temps, i més tard va emocionar al públic amb ‘Indiana Jones and the Temple of Doom’ l’any 1984 i el següent film va ser ‘Indiana Jones and the Last Crusade’ l’any 1989, i l’últim film va arribar l’any 2008 amb ‘Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull’. Els quatre films han recaptat un total de $1.988.205.312.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada