Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 de febrer del 2020

'Halston'.

Després de quasi cinc mesos des de que va signar per a la sèrie, Ryan Murphy (American Horror Story) a publicat a Instagram el primer cop d’ull de Ewan McGregor (Birds of Prey) com l’icònci dissenyador de moda Roy Frowick, més conegut com Halston, en la pròxima sèrie biogràfica limitada per a Netflix, a més de revelar el càsting complet del projecte. El teaser es pot veure a continuació...


McGregor protagonitzarà la sèrie juntament amb Rory Culkin (Castle Rock) com l’icònic director de cinema Joel Schumacher (The Lost Boys), Rebbeca Davan com a Elsa Peretti, David Pittu (King Kong) com a Joe Eula, Krysta Rodriguez (Daybreak) com a Liza Minnelli (Arrested Development), Sullivan Jones (The Looming Tower) com a Ed Austin i Gianfranco Rodriguez com a Victor Hugo.

Murphy també ha anunciat que està produint un altre mini sèrie que es basarà en el clàssic musical de Broadway ‘A Chorus Line’, que va guanyar nou premis Tony l’any 1976. L’adaptació de la sèrie estarà composta per 10 episodis. Murphy també va revelar que ell i la dues vegades guanyadora d’un Emmy Jessica Lange, estan treballant junts en un altre nou projecte que explica la història de la llegenda de Hollywood Marlene Dietrich.

A més de les tres noves sèries, Murphy ha confirmat que està desenvolupant dues sèries documentals sobre la icona del pop Andy Warhol i la segona titulada ‘A Secret Love’ que segueix a una parella de lesbianes en la vida real que va sorgir als 80’s.

L’any passat, Murphy va signar un acord de diversos anys amb Netflix per a produir nou contingut original exclusivament per al servei de streaming. Els cinc nous projectes es sumaran a la llista de projectes en curs de Murphy, que inclou: la sèrie de comèdia obscura ‘The Politician’; ‘Ratched’, una preqüela de ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest’ protagonitzada per Sarah Paulson (American Horror Story) com una versió més jove de la cruel Nurse Ratched; i l’adaptació cinematogràfica del exitós musical de Broadway ‘The Prom’ amb un repartiment replet de estrelles liderat per Meryl Streep i Nicole Kidman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada