Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 10 de febrer del 2020

'Mission: Impossible 7 i 8'.

El director Christopher McQuarrie va parlar sobre les acrobàcies i seqüencies plenes d’acció que ha planejat per a les pròximes seqüeles d’acció de Paramount Pictures, ‘Mission: Impossible 7’ i ‘Mission: Impossible 8’, que s’estrenaran el pròxim 23 de Juliol de 2021 i 05 d’Agost de 2022, respectivament. Parlant amb Empire Podcast, McQuarrie va fer broma amb les tres acrobàcies terrorífiques que es presentaran en les seqüeles de ‘Mission: Impossible’, revelant que aquestes acrobàcies són molt més boges que la famosa escena de persecució en helicòpter de Tom Cruise a ‘Fallout’ al 2018.

“No va al espai, ni necessita anar al espai”, va dir McQuarrie. “Hem descobert tres coses obscenes que ell està fent i que m’espanta, que fan que la persecució en helicòpter sembli un joc intel·lectual. (Tom Cruise està) entrenant-se i ell em truca i descriu el que està fent i em ric i l’animo, després penjo i vomito en un cubell. Està entrenant força intensament ara”.

A més de Tom Cruise i Hayley Atwell, retornen a la franquícia: Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Ready Player One), Ving Rhames (Pulp Fiction), Vanessa Kirby (Hobs & Shaw) i Henry Czerny (Ready or Not), amb els novells Shea Whigham (Joker), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2, Avengers: Infinity War) i Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road).

Seguint el llarg èxit comercial i de critica de les dues últimes entregues, l’escriptor/director McQuarrie va signar un nou acord amb Paramount per tornar a escriure i dirigir les pròximes dues entregues, rebutjant ofertes d’altres estudis per continuar la seva llarga col·laboració amb l’estrella de la franquícia Tom Cruise. Skydance Media, qui va entrar a la franquícia en la seva quarta entrega, ‘Ghost Protocol’, tornarà a produir les dues següents entregues.

La franquícia ‘Mission Impossible’ abasta gairebé 25 anys i sis films, a partir d’una crítica modesta i una gran taquilla en els seus dos primers films, abans d’abocar al seu protagonista a històries més agressives i explosives, cada nou film obtenia millors crítiques que la seva predecessora, amb la darrera entrega ‘Fallout’, va obtenir les crítiques més bones de la franquícia i del gènere d’acció, actualment te una qualificació del 97% a Rotten Tomatoes, i va obtenir els més alts ingressos al final del seu recorregut a les sales de cinema, amb una taquilla de $791,1M.   

La setena entrega per ara sense títol, Paramount ha fixat la data d’estrena per al pròxim 23 de Juliol de 2021 i la vuitena entrega per al 05 d’Agost de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada