Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 21 de febrer del 2020

'Cus & Mike'.

Després de ser nominat al Oscar com a Millor Actor de Repartiment per la seva interpretació a la sèrie de Netflix ‘The Two Popes’, Anthony Hopkins ha trobat el seu últim projecte en la pròxima pel·lícula biogràfica ‘Cus & Mike’, en la que es segueix el llegendari entrenador de Mike Tyson, Cus D’Amato, segons Deadline.


El projecte està destinat a seguir la història de com D’Amato, qui era conegut per ser dur i brillant, es va convertir en una figura paterna per al rebel Tyson al començament de la seva vida, que l’ajudaria a encaminar-se fins a ser un dels lluitadors més venerats i controvertits en l’esport.

El film estarà escrit i dirigit per Nick Cassavetes (John Q), basat en un guió original de Desmond Nakano i el llibre Mike Tyson: Money, Myth and Betrayal de Montieth Illingworth i serà produïda per XYZ Films i Patriot Pictures.

“Aquest es un escenari de somni absolut per a mi”, va dir Cassavetes. “Una oportunitat per a treballar amb Sir. Anthony en un film sobre dos dels meus herois de tots els temps, Cus D’Amato i Mike Tyson, el lluitador més ferotge (i el meu preferit) que hagi existit? En una història sobre figures paternes que desapareixen massa aviat? Estic en el cel. Estic tant feliç de que el meu primer film amb Mike Mendelsohn i Patriot Pictures sigui aquesta”.

Un film biogràfic centrat únicament en Tyson ha estat en procés durant més de cinc anys, amb Jamie Foxx (Baby Driver, Just Mercy) en conversacions per a protagonitzar al icònic boxejador en un projecte a part amb Martin Scorsese (The Irishman) dirigint, però el projecte sembla haver-se perdut en el regne del infern del desenvolupament.

Michael Mendelsohn (Synchronic) de Patriot Pictures produirà juntament amb Jim Steele (Running with the Devil), mentre que Natalie Perotta i Todd Smith seran productor executius. S’espera que la producció comenci a finals de Primavera o al Estiu d’aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada