Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 de febrer del 2020

'The Secret Garden'.

StudioCanal ha publicat el tràiler oficial de la seva pròxima adaptació cinematogràfica ‘The Secret Garden’, en la que apareix Mary Dixie Egerickx mentre intenta explorar la màgia del jardí juntament amb Colin (Edan Hayhurst) el seu cosí. Basat en la novel·la clàssica de fantasia del mateix nom de Frances Hodgson Burnett, el film encara no te data d’estrena als USA, però arribarà als cinemes del UK (Regne Unit) el pròxim 17 d’Abril. També està protagonitzada pel guanyador d’un Oscar Colin Firth, a continuació podeu veure el tràiler i cartell...

          


Ambientada a Anglaterra, ‘The Secret Garden’ esxplica la història de Mary Lennox, una nena de 10 anys primmirada i poc estimada, nascuda a la Índia i de pares Britànics adinerats que mai la van estimar. Quan els seus pares moren de sobte, ella és enviada de retorn a Anglaterra per a viure amb el seu oncle, Archibald Craven, en una perduda finca en les profunditats dels erms de Yorkshire. Allà, ella comença a descobrir molts secrets familiars, particularment quan coneix al seu cosí malalt Colin (Edan Hayhurst), tancat en una ala de la casa. És una història de dos nens malmesos, lleugerament inadaptats, que es guareixen entre si, en part a través de la seva exposició a un amravellos jardí secret, perdut en els terrenys de Misselthwaite Manor.

El film està protagonitzat per Dixie Egerickx (The Little Stranger) com a Mary Lennox i Colin Firth (The King’s Speech) com a Archibald Craven, al costat de la nominada al Oscar i guanyadora d’un BAFTA, Julie Walters (Paddington 1 & 2)com a Mrs. Medlock, lThe Kid Who Wola minyona de Misselthwaite. Amir Wilson (The Kid Who Would Be King) i Isis Davis (Guilt, Electric Dreams) també formen part del repartiment principal, interpretant els papers de Dickon i Martha, respectivament.

El film està dirigit per Marc Munden (Utopia, The Mark of Cain, The Devil’s Whore). És més conegut pel seu increïble treball a televisió i per crear mons brillants i altament visuals per a que als espectadors ho experimentin. El film ‘The Secret Garden’ ha estat adaptada per el guionista Jack Thorne (Shameless) i ha reiniciat l’adaptació a un període una mica més tard, eliminant-la de la era eduardiana fins el 1947, en vigílies de Partition a l’Índia i després de la Segona Guerra Mundial a Gran Bretanya.

David Heyman (Harry Potter, Gravity) i Rose Alison (Boy in the Striped Pyjamas, Testament of Youth) produeixen. Jane Robertson (Danish Girl, Breathe) coproduirà. Didier Lupfer, Danny Perkins i Dan MacRae serà productors executius per a StudioCanal. ‘The Secret Garden’ reuneix a StudioCanal i Heyday després de la seva exitosa col·laboració a ‘Paddington 1 & 2’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada