Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 6 de febrer del 2020

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.


El mes passat, saltava la noticia de que Scott Derrickson (Doctor Strange, The Exorcism of Emily Rose), abandonava la direcció de ‘Dr. Strange 2’ per diferències creatives amb l’estudi. Tot i així, el director segueix en l’apartat de producció i ara semblaria que Marvel Studios hauria trobat substitut i no és altre que el director de la primera trilogia de ‘Spider-Man’, Sam Raimi, estaria en converses per a dirigir ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.

A través de Variety, Raimi està en conversacions per a dirigir el film, mentres com he dit Derrickson estaria com a productor. Raimi podria establir possiblement l’escenari del MCU amb la trilogia original de Spider-Man per a Sony. Si Raimi signa, aquesta serà la seva primera pel·lícula de superherois des de ‘Spider-Man 3’ l’any 2007. Raimi també es conegut per haver ajudat en la trilogia de ‘Evil Dead’, ‘Darkman’ i altres generes preferits.

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, es descrit com el primer film de terror del MCU amb el nominat a un Oscar, Benedict Cumberbatch tornarà a interpretar Mag Suprem i Elizabeth Olsen també hi apareixerà com a Wanda Maximoff/ Scarlet Witch, després de fer-ho en la seva sèrie individual a Disney+ i que els fets que succeeixin a la sèrie tindran repercussió en el film, de la mateixa manera que ‘Loki’ també estarà vinculada al film.

Un altre noticia relacionada i que ens informen des de Variety, és que l’actriu Rachel McAdams no tornarà per aquesta segona entrega.

En el primer film, McAdams va interpretar a la doctora Christine Palmer, una col·lega i antiga amant del personatge de Benedict Cumberbatch, Stephen Strange. Christine va intentar ajudar a Strange a avançar emocionalment més enllà de les seves lesions abans que la seva relació es diluís. Strange va tornar a visitar a Christine després de convertir-se en bruixot i es van reconciliar abans de separar-se de nou.

També des de Variety, es va referir el possible retorn de Chiwetel Ejiofor i Benedict Wong.

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 07 de Maig de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada