Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 14 de febrer del 2020

'Kiskaloo'.


Amb 20th Century Studios estrenant el pròxim 21 de Febrer ‘The Call of the Wild’, el director d’aquesta pel·lícula Chris Sanders, ha parlat a ComingSoon.net i va revelar que el seu pròxim projecte pot ser una versió cinematogràfica del seu còmic de internet Kiskaloo.

El còmic del director darrera de ‘lilo & Stitch’ i ‘How to Train Your Dragon’, actualment consta de 58 tires, la primera meitat de les quals es van publicar l’any 2008 i la segona meitat l’any 2016. Les pots llegir fent clic al següent enllaç. Segueix les aventures d’un gat borni anomenat Ogo, un ex actor de Hollywood que solia interpretar a la mascota d’una atractiva família de classe mitja i finalment, va perdre l’ull en un accident en una taula de serveis de manualitats.

“Ara que estic al altre costat d’aquest túnel, es una de les coses que vull fer”, va dir Sanders al web, sobre els seus plans posteriors a ‘Call of the Wild’. “Prenguis un temps lliure, torni a escriure i dibuixar a “Kiskaloo”. Certament és algo que vull dur a la pantalla perquè no crec que tingui força temps per dibuixar-ho tot (riure). Al igual que ‘Lilo & Stitch’, la idea és més gran del que imaginava. Originalment pretenia que ‘Lilo & Stitch’ fos un llibre per nens, i casi d’immediat em vaig donar compte de que la idea era més gran del que permetria el llibre, així que vaig haver de trobar un altre forma de fer-ho. “Kiskaloo” seria la mateixa situació.

El personatge de Ogo originalment estava destinat a ser un personatge principal en el film animat e inacabat de Sanders, ‘American Dog’ (tornada a concebre com el film de 2008 ‘Bolt’ sense Sanders), i en una situació sense precedents, va poder recuperar el personatge de Disney per desenvolupar-lo de forma independent.

“Després de que ‘American Dog’ va canviar de direcció, vaig esmorzar amb John Lasseter i vam parlar sobre aquest personatge i si podria recuperar-lo o no”, va explicar Sanders al web. “De fet, m’ho van llençar oficialment, mai s’havia fet abans. De fet, vam arxivar els papers. És difícil per mi reconciliar que aquest personatge acabés en un calaix en algun lloc i mai tornaria a ser vist. Per a mi, és una cosa viva que respira. Ell va dir: ‘Entenc totalment això’, i així que ho vam descobrir...I sé exactament qui ho veurà!”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada