Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 de febrer del 2020

‘Gremlins: Secrets of the Mogwai’.


Durant una entrevista amb Daily Dead, Joe Dante, director dels dos films ‘Gremlins’ i ‘Gremlins 2: The New Batch’, va revelar que consultarà sobre la pròxima sèrie animada de preqüeles de Gremlins, ‘Gremlins: Secrets of the Mogwai’, de la HBO Max.

Amb respecte al projecte, Dante va dir: “Si, ho estic consultant. Es bo. Serà bo, si. Estic molt satisfet de la manera que va. Es una preqüela. Es remunta al personatge de Mr. Wing quan era un nen i quan va descobrir el Mogwai. Està ambientada a la Xina dels anys 20, és animada i és molt gran en el sentit de que si intentessis filmar-la com un film per al cinema, seria molt costosa. Però en l’animació, te’n surts amb qualsevol cosa que se’t acudeixi. I provablement no serà fins al 2021 o potser a finals d’aquest 2020. És per HBO Max, una nova variant d transmissió de HBO. Crec que aquesta és una forma molt intel·ligent de tornar a això. Crec que els va resultar força difícil fer una seqüela de Gremlins 2, per la forma en que ho vaig fer. I ells mai van poder descobrir realment com fer-ho. Així que crec que aquesta es una excel·lent manera de recuperar la franquícia en la ment de les persones”.

Ambientada en la dècada de 1920 a Shanghai, ‘Gremlins: Secrets of the Mogwai’ explicarà la història de com Sam Wing (futur propietari de la botiga, Mr. Wing en el film de 1984) va conèixer al jove Mogwai anomenat Gizmo. Juntament amb un lladre de carrer adolescent anomenat Elle, Sam i Gizmo emprenen un perillós viatge a través del camp xinés, trobant, i a vegades lluitant, monstres, esperits plens dels colors del folklore xinés. En la seva cerca per tornar a Gizmo a la seva família i descobrir un tresor llegendari, són perseguits per un industrial amb ganes de poder i el seu creixent exèrcit de malvats Gremlins.

Tze Chun (Children of Invention, Gotham) escriurà i serà coproductor executiu de la sèrie de 10 episodis. Gremlins va prendre la taquilla per sorpresa el Nadal de 1984 amb un film de terror/comèdia, del director Joe Dante. L’any 1990, Dante va dirigir la segona entrega ‘Gremlins 2: The New Batch’, que tenia un to més irònic que la primera entrega.

Darryl Frank i Justin Falvey serà productors executius de Amblin Television al costat de Sam Register. Brendan Hay serà coproductor executiu amb Dan Krall com a productor supervisor. La sèrie és produïda per Amblin en associació amb Warner Bros. Animation.

‘Gremlins: Secrets of the Mogwai’, s’espera que faci el seu debut a HBO Max l’any 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada