Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 5 de febrer del 2020

'Minions: The Rise of Gru'.

Illumination ha publicat el primer tràiler de la pròxima seqüela de ‘Minions’, estrenada l’any 2015, i dirigida per Kyle Balda i Pierre Coffin. Ara la seqüela que ens arriba aquest any i titulada ‘Minions: The Rise of Gru’, està dirigida de nou per Kyle Balda aquest cop co-dirigida amb Brad Ableson. El film s’estrenara el pròxim 03 de Juliol de 2020 a USA, a continuació el tràiler i cartell...

          

          

Escrita per Brian Lynch, ‘Minions: The Rise of Gru’, serveix com a continuació del film del 2015 ‘Minions’ (Pierre Coffin) durant la seva primera trobada amb un jove Felonious Gru (Steve Carell), a l’edat de 12 anys amb el somni de convertir-se en el més gran súper dolent del món.


Al cor de la dècada de 1970, enmig d’una onada de cabells emplomats i uns texans acampanats, Gru està creixent als suburbis. Un fanboy d’un súper grup de súper dolents conegut com els Salvatges 6, Gru elabora un pla per convertir-se en prou malvat com per unir-se a ells. Afortunadament, obté una copia de seguretat per a crear el caos amb els seus fidels seguidors els Minions. Junts, Kevin, Stuart, Bob i Otto –un nou Minion amb tirants esportius i una necessitat desesperada d’agradar-se - despleguen les seves habilitats mentre ells i Gru construeixen el seu primer cau, experimenten amb les seves primeres armes i treuen les seves primeres missions.

Quan els Salvatges 6 abandonen el seu líder, el llegendari lluitador Wild Knuckles (Alan Arkin), Gru s’entrevista per a convertir-se en el seu nou membre. No va bé (per dir com a minim), i tan sols empitjora quan Gru els supera i de sobte es troba l’enemic mortal en el cim del mal. En la cursa, Gru es convertirà en una font guia poc probable, el mateix Wild Knuckles, i descobrirà que fins i tot els dolents necessiten una mica d’ajuda dels seus amics.

El film està protagonitzat per Taraji P. Henson com l’indiferent i confiat líder dels Salvatges 6 Belle Bottom, Jean-Claude Van Damme és Jean Clawed, Lucy Lawless és Nunchuck, Dolph Lundgren és Svengeance i Danny Trejo és Stronghold.

‘Minions’ va recaptar $1.159.398.397 a nivell mundial el 2015, amb un pressupost de $74M. Amb una banda sonora de música d’èxit dela ansy 60, ‘Minions’ va ser produïda per Chris Meledandri i Janet Helay de Illuminations i dirigida per Pierre Coffin i Kyle Balda. Brian Lynch va escriure el guió per a l’aventura còmica 3D-CG i Chris Renaud va ser productor executiu del film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada