Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 de febrer del 2020

'The Walt Disney Company'.

Segons Deadline, la junat directiva de Disney ha anunciat que Bob Chapek ha estat nomenat Director Executiu de The Walt Disney Company amb efecte immediat. Chapek va desenvolupar recentment les funcions de President dels Parcs Disney, Experiències i Productes.

Chapek substituirà a Bob Iger, qui assumeix el paper de President Executiu i dirigirà els esforços creatius de Disney mentre dirigeix la Junta. Iger romandrà en el seu càrrec fins a finals del seu contracte el 31 de Desembre de 2021.

“Amb l’exitós llançament dels negocis directes al consumidor i la integració de Twenty-First Century Fox en marxa, crec que aquest és el moment optim per a la transició a un nou CEO”, av dir Iger. “Tinc la màxima confiança en Bob i espero treballar estretament amb ell durant els pròxims 22 mesos, ja que assumeix aquest nou rol i profunditza en els negocis i operacions multifacètiques globals de Disney, mentre segueixo centrant-me en els esforços creatius de la companyia”.

Iger va continuar: “Bob serà el setè CEO en els quasi 100 anys de la història de Disney, i ha demostrat ser excepcionalment qualificat per a liderar la companyia en el seu pròxim segle. Al llarg de la seva carrera, Bob ha liderat amb integritat i convicció, sempre respectant el ric llegat de Disney i al mateix temps assumint riscos intel·ligents i innovadors per al futur. El seu èxit en els últims 27 anys reflexa el seu lideratge visionari i el fort creixement del negoci i els resultats estel·lars que ha aconseguit consistentment en els seus rols en Parcs, Productes de Consum i l’estudi. Sota el lideratge de Bob com a CEO, la nostra cartera de grans negocis i la nostre increïble i talentosa gent, continuaran servint bé a la companyia i als seus accionistes en els pròxims anys”.

“Em sento increïblement honrat i humil d’assumir el paper de CEO del que realment crec que és la millor companyia del món, i de liderar als nostres membres i treballadors excepcionalment talentosos i dedicats”, va dir Chapek. “Bob Iger ha convertit a Disney en la companyia de mitjans i entreteniment més admirada i exitosa, i vaig tenir la sort de gaudir d’un seient a primera fila com a membre del seu equip de lideratge. Comparteixo el seu compromís amb l’excel·lència creativa, la innovació tecnològica i la expansió internacional, i continuaré adoptant aquests mateixos pilars estratègics en el futur. Tot el que hem aconseguit fins ara serveix com a base solida per a explicar històries creatives, innovacions agosarades i prendre riscos reflexivament”.

Chapek va desenvolupar les funcions com a President de Disney Parks, Eperiences and Products, des de la creació del segment el 2018, i abans d’això va ser President de Walt Disney Parks and Resorts de del 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada