Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 de febrer del 2020

'Jurassic World: Dominion'.

Colin Trevorrow ha fet servir el seu compte de Twitter, per a donar a conèixer que la filmació de la tercera entrega de ‘Jurassic World’ ja ha començat, al mateix temps que ha revelat el títol oficial, del suposat final de la franquícia d’acció i ciència ficció i és Dominion. Així doncs la tercera entrega és titula ‘Jurassic World: Dominion’.


Steven Spielberg i Colin Trevorrow tornaran a la producció executiva per a Universal Pictures i Amblin Entertaiment, a ‘Jurassic World 3’, amb Trevorrow un cop més dirigint el següent episodi en una de les franquícies més grans de la història del cinema. Els productors Frank Marshall i Pat Crowley, s’associen un cop més amb Spielberg i Trevorrow per a liderar als cineastes d’aquesta entrega.

Aquesta tercera entrega estarà protagonitzada pels membres del càsting principal de la primera i segona entrega, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Daniela Pineda, Justice Smith i les estrelles dels films originals de Jurassic Park, Laura Dern, Sam Neill i Jeff Goldblum.

Emily Carmichael (Pacific Rim Uprising, The Black Hole), s’unirà al equip de Jurassic per primer cop, qui crearà el guió de ‘Jurassic World 3’ amb Trevorrow. Treballaran a partir de la història de Derek Connolly i Trevorrow, els quals van escriure junts ‘Jurassic World’ i ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’.

‘Jurassic World: Dominion’, té fixada la data d’estrena per al pròxim 11 de Juny de 2021. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada