Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 de febrer del 2020

'Snake Eyes'.

L’estrella de ‘Snake Eyes’, Henry Golding, ha anunciat que el film spin-off de ‘G.I.Joe’ de Paramount Pictures, ha finalitzat la producció. A continuació podeu veure la publicació que Golding ha fet a Instagram...


 ‘Snake Eyes’ és el comando ninja conegut per la seva habilitat mortal amb una espasa i ganivets de trinxera. Tot i això, també és un artista marcial altament qualificat que pot ser igual de perillós sense armes. Snake-Eyes vivia en soledat en les Altes Serralades quan va ser reclutat per unir-se a G.I. Joe. Els seu veritable nom i la seva història de fons han estat durant molt de temps fonts de misteri. Com a resultat de ser atrapat en una explosió de helicòpter, està molt cicatritzat i mut. Per amagar el seu rostre, generalment apareix amb passamuntanyes negre i un uniforme a joc.


El film està protagonitzat per Henry Golding (Crazy Rich Asians) com el ninja assassí protagonista, Andrew Koji (Warrior) és Storm Shadow, Iko Uwais (The Raid, Stuber) com a Hard Master, Samara Weaving (Ready or Not) com a Scarlett, Úrsula Corberó (Money Heist) com a Baronesa, Haruka Abe com Akiko, Takehiro Hira com a Kenta i Steven Allerick (The Expanse) com el pare de Snake Eyes.

El spin-off està dirigit per Robert Schwentke (RED, R.I.P.D) a partir d’un guió escrit per Evan Spiliotopoulous (Bright 2, The Huntsman: Winter’s War) amb Jeff Waxman, Erik Howsam, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger com a productors executius. Lorenzo di Bonaventura i Brian Goldner també produiran.

‘Snake Eyes’, té fixada la data d’estrena als USA per al pròxim 23 d’Octubre de 2020. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada