Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 5 de febrer del 2020

'The Roads Not Taken'.

Bleecker Street ha publicat el tràiler oficial del pròxim film de la directora Sally Potter, el drama titulat ‘The Roads No Taken’, protagonitzat per el guanyador de l’acadèmia Javier Bardem (No Country For Old Men, Eat Pray Love) i Elle Fanning (Maleficent, Maleficent: Mistress of Evil). El film tindrà la seva estrena mundial al 70è Berlin International Film Festival aquest mes de Febrer i arribarà als cinemes el pròxim 13 de Març. A continuació podeu veure el tràiler i el cartell...

          


‘The Roads Not Taken’ segueix un dia en la vida de Leo i la seva filla, Molly mentre lluita amb els reptes de la ment caòtica del seu pare. Mentre recorren la ciutat de Nova York, el viatge de Leo adquireix una qualitat al·lucinadora que flota a través de vides alternatives que hauria pogut viure, duent a Molly a lluitar amb el seu propi camí mentre considera el seu futur.

El film comptarà amb un repartiment encapçalat per Javier Bardem (No Country For Old Men, Eat Pray Love) com a Leo i Elle Fanning (Maleficent, Maleficent: Mistress of Evil) com a Molly. I els acompanyaran la nominada al Oscar Salma Hayek (Frida, Eternals) com a Dolores i Laura Linney (Kinsey, John Adams) com a Rita.

‘The Roads Not Taken’, està escrita i dirigida per Sally Potter (Orlando), que ja ha treballat anteriorment amb Fanning en el film drama ‘Ginger & Rosa’ en el 2012. El film està produït per BBC Films, HanWay Films, British Film Institute i Ingenious Media amb Christopher Sheppard com a productor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada