Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 18 de febrer del 2020

'Escape From New York reboot'.


Ha passat més d’un any des de que es va informar que el director de ‘The Invisible Man’, Leigh Whannell, havia aprofitat per escriure el guió del reboot del film ‘Escape From New York’, i ara Whannell finalment està obert al remake del film icònic de John Carpenter de 1981 per a 20th Century Studios. Parlant amb JoBlo, se li va preguntar al director de ‘Upgrade’ sobre la possibilitat de que el fill de Kurt Russell, Wyatt Russell (The Lodge), assumís el mantell de Snake Plissken del seu pare. Va revelar que escollir a Wyatt Russell podria ser el successor perquè “sembla el més obvi per guanyar-se als fans”.


Whannell va explicar a més lo difícil que es adaptar-se i fer justícia a un film tan icònic com ‘Escape From New York’, i com difereix de la seu pròxim film ‘The Invisible Man’. “És graciós, he estat tant ocupat treballant en aquest film on no he tingut temps de donar-li voltes a aquest projecte”. A Vegades, aquests comunicats de premsa s’envien abans de que estiguis llest, i penses: “No ho diguis al Món!”. En realitat no ho sé, realment no ho sé. És un personatge icònic i crec que Snake Plissken es part de la infància i l’adolescència de les persones. Es proper i estimat per ells. Així que trepitjaria amb molt de compte amb això. Sento que una propietat com aquesta no te la mateixa llibertat que per exemple quelcom com ‘The Invisible Man’. Ell te molta més elasticitat com a personatge perquè moltes persones han tingut les seves empremtes digitals en això. Hi ha hagut programes de televisió i còmics, mentre que amb ‘Escape From New York’, estem parlant d’un film definitiu aquí i no voldràs ficar-te amb ella. Veurem que passa.”

Anteriorment es va informar que la visió de Whannell per al film retindrà elements del original i al mateix temps aportarà noves idees sobre la taula. Whannell vol evitar el “camí del remake inflat” que va afectar altres reinicis dels clàssics dels 80’s com ‘Robocop’ i ‘Total Recall’.

No hi ha acord actual per a que Whennell dirigeixi, però es possible que ell també es faci càrrec de les tasques de direcció. Neil Cross (Luther) es va unir originalment per escriure el film amb Robert Rodriguez com a director abans que ambdós abandonessin el projecte.

El clàssic original de John Carpenter de 1981 es va establir en un futur (llavors 1997) on Manhattan s’havia convertit en una presó de màxima seguretat de la mida d’una illa. Quan el president dels Estats Units s’estavella contra la ciutat en descomposició, un malfactor (interpretat per Kurt Russell) es veu obligat a viatjar al interior per rescatar-lo.

Whannell va treballar anteriorment amb Jason Blum a ‘Insidious: The Last Key’ i ‘Upgrade’, i es reunirà amb el productor en el pròxim film ‘The Invisible Man’ de Universal i Blumhouse, que s’estrenarà als cinemes de USA i a casa nostre el pròxim 28 de Febrer. També va escriure la comèdia/drama ‘The Mule’, els primers tres films de Saw, la franquícia Insidious i ‘Dead Silence’.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada