Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 de febrer del 2020

'Cosmic Sin'.



Segons Deadline, el guanyador d’un Globus d’Or Bruce Willis ha signat oficialment per al paper principal en un nou film d’acció de ciència ficció, titulat ‘Cosmic Sin’, que serà dirigit per Corey Large i Edward Drake, que també han treballat amb Willis a ‘Breach’ de Saban Films, que actualment es troba en postproducció.

‘Cosmic Sin’, seguirà la història d’un grup de guerrers i científics que han de lluitar per protegir i salvar a la seva raça, quan una espècie alienígena hostil amb el poder de infectar i apropiar-se d’amfitrions humans, fixi la seva mirada en una societat humana futurista.

Bruce Willis no és aliè al gènere d’acció i ciència ficció, ja que va protagonitzar pel·lícules icòniques com: ’12 Monkeys’ de Terry Gilliam l’any 1995, protagonitzant al costat del guanyador del Oscar Brad Pitt; ‘The Fifth Element’ de Luc Besson l’any 1997, al costat de Gary Oldman i Milla Jovovich; el film de desastre ‘Armageddon’, dirigida per Michael Bay l’any 1998, al costat de Billy Bob Thorton, Ben Afleck o Liv Tyler. Els altres films destacats de la seva carrera inclouen: la saga ‘Die Hard’, ‘The Sixth Sense’, ‘Pulp Fiction’, ‘Red’, ‘Looper’, ‘Unbreakable’ o ‘Glass’.


‘Cosmic Sin’ serà escrita i dirigida per Corey Large i Edward Drake amb aquest últim com a productor. Large es conegut per la producció executiva del thriller d’espies ‘The November Man’, protagonitzat per Pierce Brosnan, el film de terror aclamat per la critica ‘It Follows’, dirigida per David Robert Mitchell. The Exchange s’encarregarà de la venda del film a les productores de distribució.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada