Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 22 de febrer del 2020

'The Haunting of Bly Manor'.

El creador de la antologia de terror Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, Doctor Sleep, Midnight Mass), ha anunciat a Twitter que la producció de la molt esperada segona entrega de la sèrie, ‘The Hauntying of Bly Manor’, ha acabat oficialment la producció. A continuació us deixo amb el tuit...


‘The Haunting of Bly Manor’, està inspirada en la novel·la psicològica de terror gòtic de Hanery James ‘The Turn of The Screw’, que te lloc casi completament en una antiga mansió de camp. Allà, dos joves orfes són atesos per una jove institutriu la que explica la major part de la història. Flanagan va revelar que la temporada en realitat adaptarà dotzenes de històries de terror de James, a més de ‘The Turn of the Screw’.

El repartiment inclou als alumnes de Hill House, Victoria Pedretti (You), Oliver Jackson-Cohen (The Invisible Man), Henry Thomas (E.T.) i Catherine Parker (Absentia), així com T’Nia Miller (Years and Years), Rahul Kohli (iZombie), Amelia Eve, Benjamin Ainsworth i Amelie Smith (EastEnders).

Pedretti interpretarà a la institutriu, Dani, que cuida a dos nens únics. Jackson-Cohen interpretarà a Peter, “un tipus encantador”. Ainsworth i Smith interpretaran a Miles i Flora de la novel·la de James, mentre que Miller, Eve i Kohli interpretaran papers principals.

Una invenció moderna de la novel·la icònica de Shirley Jackson del mateix nom, ‘The Haunting of Hill House’, la primera temporada, va explorar a un grup de germans que, quan eren nens, van créixer en el que es convertiria en la casa embruixada més famosa del país. Ara adults i obligats a reunir-se de nou davant la tragèdia, la família finalment ha d’enfrontar-se als fantasmes del seu passat, alguns dels quals encara aguaiten en les seves ments, mentre que altres poden estar aguaitant les ombres de Hill House. Creat, dirigit i produït pel autor intel·lectual de terror Mike Flanagan (Gerald’s Game), ‘The Haunting of Hill House’ es un complex drama familiar envoltat d’una terrorífica història de terror. Trevor Macy va desenvolupar la funció de productor executiu al costat de Flanagan. Meredith Averill actua com a coproductora i productora executiva. Justin Falvey i Darryl Frank també són productors executius.

‘The Haunting of Bly Manor’ s’estrenarà aquest 2020 a Netflix. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada