Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 17 de febrer del 2020

'Venom 2'.


Sembla a ser que una de les critiques del primer film de ‘Venom’ s’està corregint per a la seva seqüela, ja que Tom Hardy ha compartit un primer cop d’ull a Cletus Kasady que interpreta Woody Harrelson, qui ha perdut el seu odiat cabell “a lo afro” de color taronja en favor d’un pentinat molt millor. A continuació podeu veure la imatge...


*Update: He hagut de buscar la foto pe internet, perquè la incrustació de l’Instagram de Hardy, no el puc compartir ja que la imatge la eliminat.

Andy Serkis dirigeix ‘Venom 2’, marcant la seva primera incursió en la direcció d’un còmic després de aparèixer en dos films de Marvel Studios. ‘Venom 2’ serà el tercer llargmetratge de Andy Serkis com a director, després de dirigir ‘Mowgli: Legend of the Jungle’, que es va estrenar l’any passat a Netflix i ‘Breathe’ (2017) amb Andrew Garfield i Claire Foy com a protagonistes.

Tom Hardy tornarà a interpretar a Eddie Brock al costat de Michelle Williams com a Anne Weying. Cletus Kasady, conegut també com a Carnage, es va introduir breument en la franquícia de ‘Venom’, durant l’escena entremig dels crèdits del film original, el qual va mostrar a Cletus Kasady (Harrelson) com l’enemic de Venom. Recentment es va confirmar que Harrelson tornaria per aquesta seqüela. Segons les informacions, la nominada al Oscar Naomie Harris (Moonlight) també estava en converses per a interpretar el paper de dolent Shriek, el qual es l’interès amorós i còmplice de Carnage.

‘Venom’ va fer una taquilla de $856.085.151 en tot el món, tot i diverses critiques negatives. Veurem que tal aquesta segona entrega, ja que hi haurà una col·laboració amb Marvel Studios, Feig supervisarà el projecte i fins i tot, potser tinguem cameo de Peter Parker/Spider-Man, donat el nou acord en que van arribar Sony i Marvel Studios.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada