Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 4 de febrer del 2024

'28 Years Later'.


28 Years Later, la seqüela sorpresa de 28 Weeks Later i que es va anunciar a principis de gener, ha aterrat oficialment a Sony segons The Hollywood Reporter.

La molt esperada pel·lícula del director Danny Boyle i l’escriptor Alex Garland ha vist a Sony guanyar els drets després d’una guerra d’ofertes per la pel·lícula. Segons THR, la seqüela és part d’un paquet que inclou una pel·lícula seqüela. Tot i això, Boyle tant sols dirigirà el primer projecte i la seqüela estarà dirigida per un director encara desconegut.

De totes maneres, potser la notícia més destacada ha estat que es va informar de que Cillian Murphy, qui va protagonitzar el film original, 28 Days Later, estaria involucrat com a productor executiu. THR també assenyala que l’estrella també podria estar dintre del repartiment, tot i que això es manté en secret per ara.

Murphy va expressar prèviament l’interès en realitzar un altre film ambientat en l’univers de 28 Dies Després, tot i que l’actor ha obtingut més fama des de la seva participació en el film original de 2002.

A 28 Dies Després, Cillian Murphy va interpretar a Jim, un missatger en bicicleta de Londres que es desperta d’un coma i descobreix que un virus contagiós ha provocat el col·lapse de la societat. La resta del repartiment està compost per Naomie Harrie, Megan Burns, Christopher Eccleston, Noah Huntley, Stuart McQuarrie i Brendan Gleeson.

“Un grup d’activistes per els drets dels animals, alliberen d’un laboratori d’investigació per equivocació un ximpanzé engabiat infectat amb el virus ‘Rage’”, diu la sinopsis oficial. “Quan el missatger en bicicleta londinenc Jim (Cillian Murphy) es desperta d’un coma un mes després, troba la seva ciutat pràcticament deserta. Al fugir de les víctimes zombies de Rage, Jim ensopega amb un grup de supervivents, entre ells Selena (Naomie Harris) i el taxista Frank (Brendan Gleeson) i s’uneix a ells en un perillós viatge cap al que esperen sigui segur”.

Danny Boyle va dirigir 28 Dies Després a partir d’un guió escrit per Alex Garland. El 2007 es va estrenar una seqüela, 28 Setmanes Després, amb Boyle i Garland com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada