Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 2 de febrer del 2024

'Beverly Hills Cop: Axel F'.

Netflix ha revelat la data d’estrena de Beverly Hills Cop: Axel F, la tant esperada seqüela de comèdia d’acció protagonitzat per Eddie Murphy juntament amb una nova fotografia.

S’ha anunciat que Beverly Hills Cop: Axel F s’estrenarà a Netflix el dimecres 03 de juliol, poc més de 30 anys després de l’estrena de Beverly Hills Cop III de 1994.

“Després de que la vida de la seva filla es vegi amenaçada, ella (Taylour Page) i Foley s’uneixen amb un nou soci (Joseph Gordon-Levitt) i vells amics com Billy Rosewood (Juez Reinhold) i John Taggart (John Ashton) per a pujar la temperatura i descobrir una conspiració”, es pot llegir en la sinopsis del film.

A continuació podeu donar un cop d’ull a la fotografia...


Beverly Hills Cop: Axel F està dirigit per Mark Molloy a partir d’un guió escrit per Will Beall, Tom Gormican i Kevin Etten, basat en els personatges creats per Danilo Bach i Daniel Petrie Jr. al costat de Murphy. El film també veurà al jutge Reinhold, Paul Reiser, Jonn Ashton i Bronson Pinchot reprendre els seus respectius papers dels tres films anteriors.

Els productors executius són Ray Angelic, Charisse Hewitt-Webster i Lorenzo Di Bonaventura. Els productors són Murphy, Jerry Bruckheimer, Chad Oman i Melissa Reid.

Beverly Hills Cop va estar dirigida per Martin Brest a partir d’un guió escrit per Daniel Petrie Jr. Seguia la història del intel·ligent detectiu de Detroit Axel Foley, qui va anar a Beverly Hills, California, per investigar l’assassinat del seu amic Mikey, interpretat per James Russo. El film també va estar protagonitzada per el jutge Reinhold, John Ashton, Lisa Eilbacher i Ronny Cox. També va obtenir dues nominacions als Globus d’Or, incloent a Millor Film i Millor Guió, i va ser el film més taquiller de 1984 amb un total de $234.760.478 a nivell domèstic i uns altres $81,6M a nivell internacional i un global de $316.360.478.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada