Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 6 de febrer del 2024

'Courage'.

Hi ha una informació que diu que Charlize Theron produirà i protagonitzarà un nou film d’acció de ciència-ficció anomenada Courage.

Segons The InSneider (Jeff Sneider), Theron està encarregada de produir i protagonitzar Courage, una nova pel·lícula de ciència-ficció que actualment cerca director.

Al novembre de 2017, des de Deadline informaven de que Matthew Vaughn (Kingsman saga) estava cercant produir i potencialment dirigir Courage, que en aquell moment es descrivia com “una premissa èpica, un drama en la línia de Inception i Edge of Tomorrow”.

Sneider informa de que Vaughn anava a realitzar la pel·lícula amb Fox, però va abandonar després de que Disney va adquirir la companyia el 2019.

Theron, qui suposadament ha estat vinculada al projecte durant “força temps”, ara està cercant un nou director per a la seva companyia, essent Patty Jenkins (Wonder Woman) i Gina Prince-Bythewood (The Old Guard) dos noms d’interès.

Sneider també informa que Theron està potencialment cercant associar-se amb Netflix per al film, tot i que això no s’ha fet oficial en aquest moment.

“La història té lloc en un futur on els casquets polars s’han fos i la gent s’ha refugiat a Chicago, que està sota una cúpula de vidre envoltada per 100 peus d’aigua, en la que aguaiten alienígenes marins gegants que controlen la ment”, descriu llegint Sneider. “La protagonista (en aquest cas) és una psiquiatre que lluita per salvar a la seva família, tot i que res és el que sembla”.

Theron va protagonitzar The Old Guard el 2020, mentre que també interpreta a Clea al Univers Cinematogràfic de Marvel en el film de Doctor Strange: In the Multiverse of Madness i a Cipher en la franquícia Fast & Furious. També és coneguda per interpretar a Furiosa a Mad Max: Furi Road de 2015, a més a més va protagonitzar Æon Flux de 2005, Young Adult de 2011, Atomic Blonde de 2017 i The School for Good and Evil de 2022, entre molts d’altres papers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada