Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 26 de febrer del 2024

'Fred Astaire Biopic'.

Durant una entrevista recent amb ComicBook.com, el director de Wonka, Paul King, va parlar sobre el seu pròxim projecte musical, que és el film biogràfic de Fred Astaire protagonitzat per Tom Holland (Spider-Man: No Way Home).

King va confirmar que la pel·lícula biogràfica encara es troba en l’etapa de guió de preproducció, emntre ell i l’escriptor de Rocketman, Lee Hall, treballen per a trobar la història correcte. El projecte ha estat en desenvolupament des de 2021.

“Estem treballant en un guió en aquest moment, Estic treballant en un guió amb Lee Hall, que és un gran, gran, gran escriptor, un gran guionista”, va dir king. “I està increïblement versat en l’època i també té un gran coneixement històric increïble. Clarament, coneix el seu ball per dins i per fora. Així que he estat treballant amb ell i he aprés molt. Però novament, és com si estiguéssim tractant de trobar la història en el guió i amb sort, succeirà quelcom. Però ja veurem”.

La pel·lícula biogràfica de Fred Astaire estarà dirigida per Paul King (Paddington) a partir d’un guió escrit per Lee Hall. Està produït per Amy Pascal, Rachel O’Conner, Ben Holden i Josh Hyams, Holland interpretarà al llegendari actor estatunidenc en el projecte, on finalment podrà demostrar les seves habilitats per el cant i el ball després de protagonitzar la producció del West End de Billy Elliot The Musical quan tant sols tenia 13 anys. Mentre espera que el projecte avanci, Holland s’està preparant pel seu retorn al West End en la pròxima adaptació teatral de Jamie Lloyd de Romeo i Julieta.

Fred Astaire va ser actor, ballarí, cantant i coreògraf estatunidenc amb múltiples talents que va estar actiu des de la dècada de 1930 fins a principis de la dècada dels 80’s. La seva carrera cinematogràfica va enlairar-se després de la seva primera col·laboració amb Ginder Rogers, començant per Flying Down To Rio de 1932; la parella va col·laborar en 9 pel·lícules més. Astaire va rebre un reconeixement més gran per les seves habilitats per a ballar claqué en pel·lícules musicals clàssiques com Holiday Inn de 1942, Easter Parade de 1948, The Band Wagon de 1953, Funny Face de 1957, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada