Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 3 de febrer del 2024

'Longlegs'.

Després de setmanes d’avenços i cartells críptics, Neon finalment ha presentat un tràiler complet de Longlegs, que mostra un avanç del pròxim film de terror protagonitzat per Nicolas Cage i Maika Monroe.

L’últim tràiler ens ofereix un primer cop d’ull complet al pròxim film de terror, que s’estrenarà el 12 de juliol d’enguany. En ell, es pot veure el personatge de Maika Monroe investigant diversos llocs, així com breus clips del que sembla ser Nicolas Cage en el seu paper de assassí en sèrie.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartells publicats...

          





Fins ara, no es sap molt sobre el misteriós film de terror, a part del fet de que Nicolas Cage protagonitzarà el projecte com un assassí en sèrie, amb Maika Monroe al seu costat com una agent del FBI encarregada de localitzar-lo. Alicia Witt i Blair Underwood també protagonitzaran el film en papers per ara desconeguts.

Al llarg dels últims dos mesos, Neon ha estat publicant lentament avanços críptics per al projecte, inclòs un de fa tant sols dues setmanes en que va mostrar la més gran quantitat d’imatges que havíem vist del film fins a la data. El film està dirigit per Osgood Perkins (The Blackcoat’s Daughter, I Am the Pretty Thing That Lives in the House) i la seva estrena està prevista durant aquest 2024.

“L’agent del FBI Lee Harker és assignada per a un cas d’un assassí en sèrie sense resoldre que pren girs inesperats i revela evidència de lo ocult. Karker descobreix una connexió personal amb l’assassí i ha d’aturar-lo abans de que torni a atacar”, es pot llegir en la sinopsis oficial del film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada